DSİ BÖLGE’DEN BAŞKAN ARSLAN’A ZİYARET

Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürü Göktuğ İlter, Bölge Müdür Yardımcılarımız İnan Gündüz, Mehmet İskender ve ilgili Şube Müdürlerimizden oluşan heyet; Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı makamında ziyaret etti.

  • 26 Mayıs 2021 - 06:14
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Çameli’de yapılmakta olan ve planlanan yatırımlar için ilçeye gelen bölge müdürü yatırımları konuştu. Ziyaret kapsamında Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Çameli’nde devam eden Sulama yatırımları yapılan ve gerçekleşecek olan işlerle ilgili istişare toplantısı yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu. Çameli sınırlarında bulunan Paşa Deresi ve Başbakan Deresinde ve Yeni Mahalle Göleti alanında incelemelerde bulundu.

BÜYÜK PROJELER İLE DEĞİŞİM

Başkan Arslan, “İlçemizin marka ve yaşanabilir bir ilçe olması hedefiyle bütün gücümüzle çalışıyoruz. Gerek DSİ 21.Bölge Müdürlüğümüz, gerek diğer kurumlarımız taşın altına ellerini koyuyorlar. Hizmet çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek Çameli’nde hayata geçecek olan projeler ile bir değişim sürecine girdi. Gelecek nesillerimiz, çocuklarımız daha modern, yaşam standartları yüksek bir şehirde yaşayacak. Bu yatırımlar, ilçemize, her anlamda ciddi katma değer sunacaktır. İlçemizde bugüne DSİ Tarafından gerçekleşen ve yapılacak olan yatırımlar için Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pekdemirli, Denizli Ak Parti Milletvekillerimiz Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, DSİ Genel Müdür V. Kaya Yıldız, Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürü Sn. Göktuğ İlter’e teşekkür ederiz” dedi.