DOLANDIRICILARIN BU YÖNTEMİ ÇOK CAN YAKIYOR

Denizli Cumhuriyet Başsavcısının ve savcılarının isim ve sicil numaralarını kullanarak vatandaşı dolandıran şahıslara karşı Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından dikkat edin çağrısı...

  • 25 Haziran 2020 - 15:54
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının aktardığı bilgilere göre son günlerde bazı şahısların Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Vedat Kadri Özüer ve Denizli Cumhuriyet savcılarının isimleri ve sicil numaralarının kullanarak vatandaşları dolandırdığı belirtildi. Şahısların vatandaşlara isimlerinin "FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturmalarında geçtiği, araçlarda kimliklerinin bulunduğu" yönünde söylemlerde bulunarak mevcut soruşturmalardan kurtulma vaadiyle para talebinde bulundukları tespit edildi.

Bu olayla ilgili başsavcılık tarafından gerekli soruşturma başlatıldı. Fail ya da faillerin tespitine ilişkin çalışmalar sürüyor. Başsavcılık savcıların isimlerini kullanarak para talep eden şahıslara karşı uyararak dikkatli olunması ve itibar edilmemesi gerektiğini ifade etti.