DOĞAN'IN PROJELERİNDEN BİRİ DAHA HAYATA GEÇTİ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, seçim vaadi olan bir projeyi daha harekete geçirdi. Merkezefendi ilçesine bağlı Altıntop Mahallesi Muhtarlığı Başkan Doğan'ın talimatıyla hayata geçti.

  • 03 Kasım 2019 - 19:03
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ın seçim çalışmalarında söz verdiği projelerden birisi daha hayata geçti. Yıllardır muhtarlık binası olmayan Altıntop Mahallesi muhtarlık binasına kavuştu.

Tülay Sücüllü'nün 2 dönemdir muhtarlık yaptığı Altıntop Mahallesi'nin muhtarlık binası olmaması nedeniyle bu zamana kadar görev yapan muhtarlar evden yada tanıdıkları iş yerleri üzerinden muhtarlık hizmetini sürdürüyorlardı.

Tülay Sücüllü'nün muhtarlık yaptığı dönemlerde ise muhtarlık binası olmaması nedeniyle merhum Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Jeoloji Mühendisi Zülal Avcu, Mimar Mustafa Şentürk gibi isimlerin iş yerleri ve ofislerinde bir süre muhtarlık hizmetini götürmüş fakat belirli bir yerleri olmamasının büyük problemini yaşamıştı.

Şeniz Doğan'ın başkanlığıyla ilk start verilen projelerden birisi olan Muhtarlık Hizmet Binası ilk olarak Altıntop Mahallesi'ne yapıldı. Altıntop Mahallesi 858 Sokak'ta hizmete açılan muhtarlık binasının çevre düzenlemesi de yine Merkezefendi Belediyesi tarafından yapıldı. Çamur bir alanda otopark olarak kullanılan alan şimdi ise Altıntop'a yakışır bir muhtarlık binası olarak hizmet veriyor.

Başkan Doğan'a teşekkürlerini ileten Altıntop Mahallesi Muhtarı Tülay Sücüllü; "Başkanımız ile kışımız bahara döndü. Artık Altıntop Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımızın rahatlıkla ulaşabileceği. Merdivenler çıkmayacağı, kolaylıkla ulaşıp çayını kahvesini içerken hizmet alabileceği bir muhtarlık binası oldu. Bu sebeple başta Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan olmak üzere tüm emeği gecen personele teşekkürü bir borç bilirim" dedi.