DOĞAN: DENİZLİ BASKETBOL ŞEHRİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Anadolu Efes karşılaşmasında PAÜ Spor Kompleksi’ni hınca hınç dolduran Denizli halkına teşekkür etti.

  • 14 Nisan 2022 - 15:05
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’nin basketbola olan sevgisinin farkında olduklarını ifade eden Başkan Doğan, “ Anadolu Efes karşılaşmasında bizleri yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza ve Denizli halkına teşekkür ederim. Şehrimizdeki basketbol coşkusunun katlanarak büyümesini diliyorum. Bizler herkesin gurur duyacağı bir takım ortaya çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.


Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, ING Basketbol Süper Ligi’nde erteleme maçında son Türkiye ve Avrupa Şampiyonu Anadolu Efes’i konuk etti. Yeşil-siyahlılar güçlü rakibi karşısında 80-65’lik skorla mağlup ayrıldı. PAÜ Spor Kompleksinde oynanan zorlu mücadelede Denizlili basketbolseverler tribünleri doldurdu. Maça ilgi büyük olurken, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Süper Lige çıkmamızla birlikte Avrupa’nın ve Türkiye’nin en güçlü ekiplerini Denizli’de ağırlıyoruz. Avrupa ve Türkiye Şampiyonu Anadolu Efes karşısında, elimizden geleni yaptık ancak kazanamadık.  Ancak gördüğümüz destek ve ilgi bizleri fazlasıyla mutlu etti. Şehrimiz basketbol coşkusunu doruklarda yaşadı. PAÜ Spor Kompleksini dolduran ve maçın başından sonuna kadar takımımıza ve bizlere destek olan herkese teşekkürü borç bilirim. Hafta içi olmasına rağmen inanılmaz bir ilgi vardı” dedi.


“DENİZLİ BASKETBOL ŞEHRİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR”

Merkezefedi Belediyesi olarak basketbola olan desteklerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Doğan, “ Basketbol heyecanı dalga dalga şehrimize yayılmışken bize düşen de bu bayrağın en yüksek yerlerde temsil edilmesi için elimizden geleni yapmaktır. Hem alt yapıda hem de Süper Lig’de mücadele eden takımlarımıza gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. Denizli basketbolu çok sevdi. Aynı zamanda şehrimizin marka değerini de pozitif yönde etkiledi. Denizli adım adım basketbol şehri olmaya ilerliyor. Önümüzdeki yıllarda milli takım bazında da Denizlili çocuklarımızı göreceğimizden ve emeklerimizin karşılıksız kalmayacağından eminim. Denizli her zaman en iyisini hak ediyor” diye konuştu.