DOĞALGAZ PARLADI 3 YARALI

Taşeron firma işçileri kazı yaptıkları sokakta doğal gaz hattına zarar verince kendi çabaları ile gazı kesmek istemeleri büyük bir kazaya sebep oldu.

  • 29 Haziran 2020 - 21:00
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi ilçesi 1820 sokak üzerinde meydana gelen olayda, alt yapı çalışmalarının devam ettiği sokak üstünde taşeron firma işçileri kepçe ile kazı yaptığı sırada doğal gaz hattına zarar verdi.

Ne olduysa o andan sonra oldu ve işçiler kendi çabaları ile zarar gören doğal gaz hattından gaz sızıntısını kesmek istediler. Bir işçinin sızıntı oluşan boruya doğru yaklaştığı sırada doğal gaz parlaması gerçekleşti. Alanda çalışan Mesut K., Murat A. ve Ünsal Ü. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye, sağlık ve doğal gaz ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralan 3 işçiyi ambulans ile Denizli Devlet Hastanesine kaldırırken, polis ekiplerinin çevre güvenliği almasıyla doğal gaz ekipleri zarar gören hattı onardı.

Hastaneye kaldırılan Mesut K., Murat A. ve Ünsal Ü.’nün vücudunun çeşitli yerlerinde hafif yanıkların oluştuğu ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.