DİDEM DEMİNİ ALDI

RE Majör Restoran, hafta ortası misafirlerini grup DEM ile ağırladı. Çarşamba günleri sahne alan grubun güzel solisti yıllar öncesinden haberini yaptığımız tanıdık bir yüz olan Didem idi.

  • 23 Aralık 2021 - 21:44
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Vokalde Didem Özyurt, gitar ve vokalde Erol Deymeci, klarnette Mustafa Dankı’nın yer aldığı DEM grubu Çarşamba gecelerine, RE Majör sahnesinde renk katıyor. Grup üyelerinin isimlerinin baş harflerinden oluşan grubun vokalisti Didem ise öğrencilik döneminde gönül verdiği müziğe başlamış ve haberlerimizde yer almıştı. Yıllar sonra öğrencilik hayatından iş hayatına atılan genç müzisyen, müzik sevgisini kaybetmeden devam ediyor.


2020 yılında Pamukkale Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğinden mezun olan Didem Özyurt pandemi öncesinde müzisyen arkadaşlarıyla bir araya gelerek kurdukları grupla gönül verdiği müzik hayatına devam ederken, pandeminin girmesiyle müzik serüvenine tüm müzisyenler gibi ara vermişti. Normalleşme sürecinin başlamasıyla tekrar bir araya gelen genç müzisyenler kaldıkları yerden devam etmeye RE Majör sahnesinde devam ediyorlar.


Grup adına konuşan vokal Didem Özyurt, Haberci Kuş’a verdiği röportajda: “Bizler bir yandan iş hayatımızı sürdürürken bir yandan hayatımızın vazgeçilmezi olan müziğe de kurduğumuz bu grupla devam ediyoruz. Üniversite yıllarımda da bir yandan okurken bir yandan müzik yapmaya devam ediyordum. Mezun olduktan sonra memleketim olan İzmir’e döndüm ve kısa bir süre sonra iş hayatına atılmak için Denizli’ye geri döndüm. Sonrasında müzisyen arkadaşlarımla birlikte vazgeçilmezimiz olan müzik hayatımızı da sürdürme kararı aldık. Bizlere müziğimizi yapmak için fırsat veren RE Majör işletmesine ve bizleri dinlemeye gelen tüm müzikseverlere sonsuz teşekkür ederim” dedi.


Üniversite yıllarında da sahnesini dinlediğimiz ve haberlerini yaptığımız Didem’e, Haberci Kuş ailesi olarak başarılar diliyoruz. Yıllar sonra Didem’i DEMini almış bir şekilde tekrar sahnelerde görmek müzikseverleri de sevindirecektir. Sizlerde bu müzik ziyafetini kaçırmak istemiyorsanız Çarşamba günleri için RE Majör’de yerinizi ayırtmayı unutmayın.



Haber Foto Galeri