DEVECİLER: "SON TOPA KADAR MÜCADELEYE DEVAM"

TBL'DE son 9 maçını da kazanarak zirveye yükselen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ING Basketbol Süper Ligi'ne göz kırpıyor. Başkan Veli Deveciler, pazartesi günü oynayacakları Kocaeli Kağıtspor maçının önemine dikkat çekti. Deveciler," Çok iyi ve kaliteli bir organizasyonla oynayacağız. Aman dikkat!" dedi.

  • 04 Nisan 2021 - 16:01
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Üst üste 9 maçta 9 galibiyet alan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ilk yarısını Play-Off barajının dışında tamamladığı ligde, şampiyonluk yarışına ortak oldu zirveye yerleşti. Ligde 24 maçta 16 galibiyete ulaşarak 40 puana ulaşan Denizli Basket, TRT SPOR 2'den canlı olarak yayınlanacak olan Kocaeli Kağıtspor karşında hata yapmak istemiyor.

Başkan Veli Deveciler," Ligin sonuna yaklaştıkça her maç daha zor oluyor. Üst üste dokuzuncu maçımızı kazandık. Altı maçımız kaldı ve bu hafta Pazartesi akşam saat 20.00'de oynayacağız. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor maçı çok çok önemli bir maç olacak. Rakibimiz çok tecrübeli oyunculara ve çok kaliteli iki yabancı oyuncuya sahip. Çok zor maç olacak. Son topa kadar mücadele etmemiz gerekiyor. Bu haftadan itibaren üç maçımız TRT ekranlarından canlı yayınlanacak. Bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Umarım, tüm izleyenlere keyifli ve kaliteli maçlar izletir ve sonunda sevinen biz oluruz"dedi.