DEVECİLER: HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’te Başkan Veli Deveciler, deplasmanda aldıkları Galatasaray NEF karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

  • 22 Mart 2022 - 13:38
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Planladıkları seviyeye geldiklerini belirten Başkan Deveciler, “İyi oynuyor ve kazanıyoruz. TOFAŞ karşılaşmasında da galibiyet alıp alt sıralarla bağımızı tamamen koparmak istiyoruz. Denizli halkı ve basketbolseverler bizi yalnız bırakmasın. Birlikte daha güçlüyüz. Bu maçı hep birlikte kazanalım” dedi.

ING Basketbol Süper Ligi’nde aldığı sonuçlarla düşme potasından uzaklaşan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’te keyifler yerine geldi. Son 4 maçtan 3 galibiyet çıkartan ve sırasıyla Beşiktaş Icrypex, Pınar Karşıyaka ve Galatasaray NEF gibi ligin kalburüstü takımlarını mağlup eden yeşil-siyahlılar TOFAŞ’ı da mağlup ederek sükse yapmak istiyor. Temsilcimiz 23 karşılaşmada aldığı 8 galibiyetle; 31 puanla 12’nci basamakta yer alıyor. 

“KAZANMAKTAN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK”

Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan karşılaşmada rakibi TOFAŞ’a 20 sayı farkla yenilen Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket rövanşı almak istiyor. Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan yeşil-siyahlılar Başkan Veli Deveciler, “Sezon başında planladığımız noktaya geldik. Beşiktaş, Karşıyaka ve Galatasaray gibi zor rakipleri mağlup ederek güven kazandık. Bu haftada Denizli’de TOFAŞ’ı konuk edeceğiz. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Denizli’de taraftarımızın da desteğiyle daha iyi oynuyoruz” dedi.

“HERKESİN BU KEYFİ YAŞAMASINI İSTİYORUZ”

Pamukkale Üniversitesi Spor Kompleksi’ndeki TOFAŞ maçını da tribünler önünde oynamak istediklerini ifade eden Deveciler, “ Herkesin bu keyfi yaşamasını istiyoruz. Takımımızı destekleyelim ve her geçen gün büyüyen bu sevgiyi ve basketbol heyecanını birlikte paylaşalım. Bizler ve takımımız başarılı Denizli halkı ile paylaşmak istiyoruz. PAÜ Spor Salonu’nu dolduralım. Birlikte daha güçlüyüz, TOFAŞ maçını hep birlikte kazanalım” diye konuştu.

MAÇ CUMARTESİ SAAT 15:30’DA

ING Basketbol Süper Ligi’nin 25’inci haftasında oynanacak olan TOFAŞ karşılaşması Cumartesi günü saat 15:30’da başlayacak. Kritik maç PAÜ Spor Salonu’nda oynanacak.