DEPREMZEDE BABA, EŞİNİ VE OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Denizli'nin Tavas ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Depremzede olarak Tavas ilçesine taşınan zanlı 4 yaşındaki çocuğunu ve karısını katletti.

  • 07 Ağustos 2023 - 09:55
  • Son Güncelleme : 07 Ağustos 2023 - 10:01

6 Şubat depreminden sonra Denizli'nin Tavas ilçesine gelen depremzede ailede baba cinnet getirdi. Pazar günü saat 12.00 sırasında meydana gelen tüyler ürperten olayda Kahramanmaraş'tan deprem sonrası Tavas'a gelen ailede baba önce 4 yaşındaki çocuğunu sonra da 28 yaşındaki karısını ekmek bıçağıyla katletti.

Tavas Yaka mahallesinde kiracı olarak oturmaya başlayan ailede Cinnet getiren baba önce oğlunu bıçakladı ardından çocuğunu kurtarmak için hamle yapan anneyi de bıçakladı. Annenin imdat çığlıklarıyla harekete geçen mahalleli hem anne hem çocuğun imdadına yetişemedi. Kucağında evladıyla balkona kaçan anne ve oğlu orada hayatlarını kaybetti.

Olay sonrası ihbar üzerine emniyet ve sağlık ekipleri cinayet işlenen eve geldi. Sağlık ekipleri anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi.

Cinayet zanlısı baba gözaltına alınırken. Hayatını kaybeden anne ve çocuk otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı. 

Olayla ilgili soruşturmak sürüyor.