DENİZLİ'Yİ YAĞMURLU BİR HAFTA BEKLİYOR

Meteoroloji Denizli için 14 Mart 2021 Pazar günü hava tahmin raporunu yayınladı. Hafta sonu yasağının kalkmasının 2. haftasında Denizli’de pazar günü (BUGÜN) hava sıcaklığı sabah 6 derece olarak ölçülürken gün içerisinde çok bulutlu havayla birlikte 17 dereceye kadar yükseliyor. Yeni haftada ise meteorolojiden alınan bilgilere göre Denizlilileri yağışlı hava bekliyor.

  • 14 Mart 2021 - 09:10
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’nin orta riskli iller grubunda olmasının ardından kalkan hafta sonu kısıtlamalarının 2. haftasında pazar günü sıcak geçecek. Sabah saatlerinde 6 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı gün içerisinde 17 dereceye kadar yükseliyor. Sabah saatlerinde etkili olan sisli havanın ardından gün boyu çok bulutlu bir gökyüzü hakim olurken Denizli’de yeni haftada ise yağış bekleniyor.

YAĞMUR GELİYOR

Meteorolojiden alınan 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Denizli’de yeni haftada yağışlı geçecek. Hafta başında (YARIN) gün içerisinde hava sıcaklığı 17 derecelere kadar ulaşsa da şehir genelinde yer yer sağanak yağış yüzünü gösterecek. Yağışla birlikte düşüşe geçen sıcaklık salı günü 11 derecelere kadar gerilerken, gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Çarşamba günü için ise gün içerisinde en yüksek sıcaklığın 12 derece olacağını bildiren meteoroloji, yağışın devam edeceğini belirtti. Denizli’de yeni haftada perşembe günü de yağışlı olurken, hava sıcaklığı da düşmeye devam ederek 11 derecelere kadar gerilemiş olacak.