DENİZLİ'YE KAR GELECEK

Denizli'de meteorolojinin tahminleri tutarsa Perşembe ve Cuma günü kar yağışı bekleniyor. Gelen son verilere göre Denizli’nin çok sayıda ilçesinde kar yağacak. Denizli, Çarşamba gününden itibaren Balkanlardan gelecek olan yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisi altına girecek.

  • 11 Ocak 2021 - 08:53
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, yeni haftada hava tahmin raporlarını açıkladı. Meteoroloji verilerine göre Türkiye'nin batı kesimleri Çarşamba gününden itibaren Balkanlardan gelecek olan yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına girecek. Hava sıcaklığının 6 ila 8 derece düşeceği hafta ortasından itibaren Denizli'de tüm il genelinde yağış etkili olacak.

SICAKLIK ZİRVE YAPACAK

Yağışlı günler öncesi Denizli'de hafta sıcak günlerle başlayacak. Pazartesi günü 20 dereceye çıkacak olan il genelinde Salı günü ise bazı noktalarda 21 derece olacak.

5 GÜN YAĞIŞ VAR 

Meteoroloji verilene göre Çarşamba gününden itibaren bağlayacak olan yağışlı sistem 4 gün boyunca etkili olacak.

KAR YAĞIŞI TAHMİNİ 

Meteouyarı sistemine göre Denizli'de Perşembe ve Cuma günleri çok sayıda ilçede kar bekleniyor. Tahminlerin tutması halinde başta Çameli ve Kayak Merkezi olmak üzere Tavas, Kale, Beyağaç, Acıpayam, Serinhisar, Honaz, Babadağ'da kar yağacak.