DENİZLİSPOR'DA YÖNETİM İSTİFAYA HAZIR

Denizlispor Başkanı Ali Çetin gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Çetin kulübün içinde bulunduğu maddi zorluğa dikkat çekerek; Bu işi daha iyi sürdürebilecek, daha ileriye götürebilecek biri veya yönetim varsa biz görevi bırakmaya hazırız. O yönetime de destek oluruz. Bizim istifa etmek 2 dakikamızı alır. Ama bırakıp gitmek kolay. Kulübün bizden sonra ne hale geleceğini görebiliyoruz. Biz tüm Denizli’yi desteğe çağırıyoruz. Koskoca Denizli’den 20 milyona ihtiyacımız var. 20 milyon için bu kulüp heba olmasın.”dedi.

  • 12 Ocak 2021 - 00:55
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, kulübün içinde bulunduğu maddi zorluk ve Çaykur Rizespor maçında yaşanan puan kaybı hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Çetin,”Bu sezonun başından beri bir başarısızlık var. Bizim de eksiklerimiz olmuştur. Bunun için özür dileriz. Türkiye’de Anadolu kulüpler zor günler yaşıyor. Bunun en başında da Denizlispor geliyor. Bunun örneği geçen hafta takımdan ayrılan oyuncumuzda yaşandı. Alacakları nedeniyle bize ihtar çekti. Kulübümüzden ayrıldı. Adana Demirspor ile anlaştı. Oradaki alacağı ile bizden alacağı arasında fark çıkması halinde bu para bizden tahsil edilecekti, ancak bir fark çıkmadı ve kulübün bir zararı olamayacak. 7 futbolcumuz bize ihtar göndererek parasını istedi. Bu konuda Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile görüştük. Büyükşehir’den kulübümüze 3 milyon 500 bin TL kaynak sağlandı. En azından 3-4 futbolcumuzun boşa çıkmasını engellemiş olacağız. Şunu söylemek isterim ki bıçak kemiğe dayandı. Federasyondan bugüne kadar aldığımı para sadece 23 milyon TL. Bizim bu dönemde sadece futbolcu ödemelerimiz 5 milyon Euro idi. Diğer giderleri saymıyorum. Bu yönetim şimdiye kadar bu süreci yürüttü. Transfer yasağını kaldırdık. Taraftarlarımız da başarı bekliyorlar ve haklılar. Ama bu olumsuzluklardan dolayı hak ettiğimiz yerde değiliz. Tekrar ediyoruz. Bu işi daha iyi sürdürebilecek, daha ileriye götürebilecek biri veya yönetim varsa biz görevi bırakmaya hazırız. O yönetime de destek oluruz. Bizim istifa etmek 2 dakikamızı alır. Ama bırakıp gitmek kolay. Kulübün bizden sonra ne hale geleceğini görebiliyoruz. Biz tüm Denizli’yi desteğe çağırıyoruz. Koskoca Denizli’den 20 milyona ihtiyacımız var. 20 milyon için bu kulüp heba olmasın.”dedi.

BEŞİKTAŞLI GÖNDERME

Çaykur Rizespor maçındaki puan kaybına değinen Çetin,”Bir pozisyona bağlamanın doğru olmadığını düşünenler var. Ama orada bir haksızlık var. Biz aynı haksızlığı Sivas’ta da yaşadık. Fikstürde Beşiktaş’ı takip ettiğimiz için Beşiktaş ile oynayan kulüplerin mağduriyetini bizim maçlarımızda telafi ediyorlar. Biz hakkımızı yedirmeyeceğiz. Hem faul ve hem el pozisyonunu dikkate almadan gol verildi. 2 puanımız gitti.”dedi.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Açıklamanın devamında kulübün transfer yasağının 8 Ocak Cuma günü kalktığını belirten Ali Çetin “Transfer yasağını cuma günü itibariyle kaldırdık. Kulüp transfer yapabilecek durumdadır şu an.

Ancak dediğimiz gibi futbolculara ödenmemiş taksitlerimiz var. Birebir temasta olduğumuz 4 tane transferimiz var. Her an 1-2 tane açıklayabiliriz. 6 ya da 7 tane transfer yapmamız gerekiyor. Yollarımızı ayıracağımız futbolcularımız var hocamızın raporu doğrultusunda hareket edeceğiz. Şuan için en net cevap bu” ifadelerini kullandı.