DENİZLİSPOR'DA KARAR DEFTERİNE BAKILACAK

Denizlispor’da Ali Çetin başkanlığında eski ve mevcut yöneticilerin faizle temliklerinin kabartıldığı ve bankalardan yönetici şirketlerinin üzerinden çekilen kredinin faizlerinin kulübü büyük zarara uğrattığı kamuoyunda şok etkisi yaratmıştı! Bu temlikler ise kulübün karar defterine işlendi, altına da imzalar atıldı. Kulübün karar defterine işlenip, eski ve mevcut yöneticilerin ne kadar faiz tutarı aldığının da kısa bir süre içinde protokol tarafından denetleneceği öğrenildi.

  • 03 Aralık 2020 - 02:22
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Taraftarlar, başkan Çetin ve yönetim kurulu için; karar defterinin her şeyi gün yüzüne çıkartacağını belirterek, “Madem bu kadar şeffaflar karar defterini kamuoyu ile paylaşsınlar” sorusunu yöneltti. Dün yapılan toplantıda ise bu paraların yönetici şirketlerinden çekilip faizlerinin ödendiğini de başkan Ali Çetin tarafından itiraf edildi. Başkan Çetin, kulübün kredi çekip çekmemesi konusunda da iki ayrı çelişkili ifade kullandı.

ÇETİN, “KREDİYİ GÜVENİLİR ADAMA VERİRLER!”

Başkan Ali Çetin, önceki yaptığı bir toplantıda kendilerinin güvenilir olduğunu ve itibar sahibi kulübe kredi vereceklerini savunmuştu. O toplantıda Çetin, “İki dönem önceki başkan. Bu arkadaşı biliyorsunuz. Gitsin bankadan kredi alsın. Gitsin 500 bin TL kredi alsın, verecekler mi? Hadi görelim onu. Öyle bankadan kredi almak her babayiğidin harcı değil. Bu kulüp buraya geldiyse başarıdır bu. Krediyi kime verirler biliyormusunuz? Güvenilir adama verirler. Bu kulüp kredi alacak kapasiteye geldiyse artık itibar sahibi olmuştur. Kulüp itibar sahibidir. İşte bizim baştan belli anlatmak istediğimiz şey bu. İtibar sahibi olduk. Bankalardan kredi almak kolay değil” demişti.

KULÜP İTİBARINI MI KAYBETTİ!

Aynı başkan Ali Çetin dün yaptığı toplantıda ise kendisiyle çelişen ifadeler kullandı. Çetin, “Denizlispor, kulüp olarak geçmiş dönemden gelen sıkıntılarından dolayı kredi kullanamıyor. Kullanamadığı için bizim bankalardan kredi alma şansımız yok. Ha bunun aksini iddia eden varsa, alabilecek varsa biz başaramadık. Biz genel müdürler nezninde, tüm siyasilerimizi de devreye sokup alamadık. Biz bununla 1, 1.5 yıldan bu yana mücadele veriyoruz. Başaramadık” açıklamasını yaptı.