DENİZLİSPOR SAHADAN 1 PUANLA AYRILDI

Yukatel Denizlispor, Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında DG Sivasspor’a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısı Sivasspor’un 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıda Denizlispor son dakikalarda beraberliği yakaladı. Maç sonucu DG Sivasspor 2, Yukatel Denizlipor 2.

  • 02 Ocak 2021 - 13:59
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Süper Lig’de 16. Hafta maçında Demir Grup Sivasspor, sahasında Yukatel Denizlispor'u konuk etti. Sivas 4 Eylül Stadında oynanan maça her iki takım da kontrollü başlarken golü bulan taraf konuk ekip oldu. Robin Yalçın'ın kaptırdığı topta orta sahada topla buluşan Rodallega, defansı geçtikten sonra kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlarla buluşturdu. 1 7.dakikada 1-0 ardından ev sahibi ekibin cevabı gecikmedi. 20.dakikada Liesman-Yatabare pozisyonunda topa sahip olan taraf olan Yatabare'nin golü VAR incelemesi sonrası iptal edilirken pozisyonda Liesman'ın topu elle müdahalesi sonrası hakem penaltı kararını verdi. 26.dakiksda topun başına geçen Gradel maçta dengeyi sağladı(1-1). Eşitliğin geldiği oyunda bu kes sahneye Fayçal Fajr çıktı. 45+1'de Yatabare'nin pasında hareketlenen oyuncu ceza yayı üzerinden sert ve düzgün bri vuruşla topu ağlarla buluşturdu. İlk yarısı bu şekilde sona eren maçta Horoz, ikinci yarıya baskılı başladı. Oyunu rakip kaleye yıkan yeşil siyahlılar aradığı golü uzatmalarda buldu. Mesanovic, Recep'in pasında güzel kontrol ettiği topu harika bir vuruşla ağlarla buluşturdu(2-2).

MAÇTAN DAKİKALAR DK

17: GOL... Orta alanda Robin Yalçın'ın kaptırdığı topla buluşan Rodallega, defansı geçtikten sonra kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlarla buluşturdu(0-1). DK 26: GOL... 20.dakika içerisinde ceza sahasında Liesman-Yatabare ikili mücadelesinde topu kontrol eden Yatabare, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlarla buluşturdu. Gol VAR kararı sonrası iptal edildi. Hakem, ikili mücadelede Liesman'ın topu eliyle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Gradel, topu ağlarla buluşturdu(1-1). DK 45+2: GOL... Yatabare'nin kafa pasında ceza sahasının hemen girişinde topla buluşan Fayçal Fajr, düzgün ve sert şutla topu ağlarla buluşturdu(2-1). DK 67:

RODALLEGA HASTANEYE KALDIRILDI...

Denizlispor'da Appindangoye ile kafa topunda kafa kafaya çarpışan Rodallega oyuna devam edemedi. Kolombiyalı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. DK 90: GOL... Recep Niyaz'ın pasında ceza sahasında topla buluşan Mesanovic, muhteşem bir şutla topu ağlarla buluşturdu(2-2). Stat: 4 EYLÜL HAKEMLER: Erkan Özdamar, Bora Özkara, Mustafa Sönmez DG SİVASSPOR: Ali Şaşal Vural, Goiano(69' Cofie), Caner Osmanpaşa, Appindangoye, Uğur Çiftçi, Claudemir, Fayçal Fajr, Robin Yalçın, Max Gradel, Erdoğan Yeşilyurt(75' Yasin Öztekin), Yatabare(88' Kone) Y. DENİZLİSPOR: Pantilimon, Lopes(68' Dossevi), Mustafa Yumlu(30' Muhammed Özkal), Liesman, Zakarya Bergdich, Murawski,  Bakalorz(46' Özer),  Sagal, Mesanovic, Recep Niyaz, Rodallega(68' Sacko) SARI KARTLAR:  4' Mesanovic, 57' Murawski, 79' Cofie, 82' Bergdich

KIRMIZI KART: GOLLER: 

17' Rodallega, 26' Gradel(p), 45+2' Fayçal, 90' Mesanovic