DENİZLİSPOR GERİ DÖNDÜ: 1-2

Denizlispor, deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup etti, biraz olsun nefes aldı. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan yeşil siyahlıların gollerini 22.dakikada Subotic ve 45+1’de Rodallega kaydetti. Ev sahibi ekibin sayısı 90.dakikada Candeias attı.

  • 19 Ekim 2020 - 19:51
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

85.dakikada Denizlispor’un Rodallega ile bir topu üst direkte patlarken, Gençlerbirliği ise 64.dakikada Stancu ile penaltı kaçırdı. Rodallega 12 hafta sonra gol orucunu bozdu. Horozlar bu aldığı galibiyetle 5 puanla 16. sırada yer aldı. Gençlerbirliği ise 4 puanla 19. sırada kaldı. Yeşil siyahlı futbolcular, teknik heyet ve yönetim maç sonu büyük sevinç yaşadı.

HOROZ İLK YARIYI 2-0 ÜSTÜN TAMAMLADI

Denizlispor ilk yarıda da ikinci yarıda da ne istediğini bilen bir futbol ortaya koydu. 22. dakikada Denizlispor öne geçti. Sagal'ın sağ kanattan kullandığı köşe atışına ceza sahasında iyi yükselen Subotic’in kafa şutu ağlarla buluştu: 0-1. 45+1’de horozlar farkı ikiye çıkardı. Recep Niyaz'ın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Rodallega'nın harika vuruşunda top köşeden filelerle buluştu: 0-2 Karşılaşmanın ilk yarısı Denizlispor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

PENALTI KAÇTI, TOP DİREKTEN DÖNDÜ

54.dakikada Berat ceza sahası dışından vurdu savunmadan seken top kalecide kaldı. 62.dakikada Ayite, Özer'in müdahalesi sonucu yerde kaldı ve hakem penaltı kararı verdi. 64.dakikada Stancu penaltıyı kullandı, vuruşu direkten döndü. Seken topa yine Stancu vurdu top filelere gitti ancak Rumen oyuncu bu pozisyonda topa ikinci bir oyuncu dokunmadan oynadığı için ihlal yapmış oldu. 85.dakikada Rodallega yine ceza sahasına girmeden vurdu şutu direkten döndü. Karşılaşmayı Denizlispor 2-1 kazandı.