DENİZLİ'NİN O İLÇESİNDE ARTIK KORONA GÖRÜNMÜYOR

  • 24 Eylül 2020 - 07:19
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Türkiye'de ve Denizli’de koronavirüs kaynaklı ölümler devam ederken, Çameli ilçesinde alınan tedbirler ve önlemler sayesinde az yaşanan vaka sayısı riski sıfıra inerek azaldı.

İlçede geçtiğimiz haftalarda görülen ve artan vakalar ve alınan tebdiller kapsamında belediyenin çalışmaları, dezenfekte çabaları ve yetkili kurumların karantina önlemlerinin yanı sıra vatandaşlar sosyal mesafe kurallarının belediye hoparlöründen anons edilerek uyarılması sonucu vatandaşlar tedbirlere uydu. Her fırsatta vatandaşlar, konu hakkında hassasiyet göstermeleri, yerel yönetim tarafından uyarıldı.

VAKA YOK TEBDİR VAR

Sağlık Bakanlığı’nın uygulamaya geçirdiği Hayat Eve Sığar Programında ki yoğunluk haritasındaki son güncellemelere göre Çameli İlçesinde vaka ve Kovid-19 riski olmadığı dikkatlerden kaçmadı ve Tüm Mahalleler de koronavirüs riskinin sıfıra indiği görülmektedir.

İLÇEDE VİRÜS YOK

Bu olumlu tablo karşısında yetkililerden yapılan açıklamada, “Bu olumlu olay da en büyük katkı kesinlikle vatandaşların kurallara uyması ve görev yapan kamu/güvenlik görevlilerimizin üstün gayret ve çabasıdır. Bundan sonraki zamanlarda da ilçemizde bu virüsün görülmemesi sıkı kontrollerimiz devam edecek. Dışarıdan gelecek komşularınızın, misafirlerinizin, yakınlarınızın izole edilmesi ve karantina kurallarına uymalarını hep birlikte sağlamamız, zaruri olmadıkça sokağa çıkmamamız, çıkıldığı zaman da sosyal mesafe kurallarına uymamız ve koruyucu tedbirleri almamız önem arz etmektedir. Sizlerin duyarlılığı bu şekilde devam ettiği müddetçe inşallah koronavirüsü Çameli ilçemize giremeyecektir” ifadeleri yer aldı.