DENİZLİ’NİN NOSTALJİ KOKAN MEKANI YEŞİLÇAM BAHÇE, SİZLERİ BEKLİYOR

Denizli’de ‘Yeşilçam’ konseptiyle misafirlerini ağırlayan, nostalji kokan mekanı Yeşilçam Bahçe, konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

  • 19 Mart 2022 - 10:28
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Açık ve kapalı alan konsepti ve muhteşem dekorasyonu ile  konuklarını ağırlayan Yeşilçam Bahçe, misafirlerinden  tam not alıyor. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde keyifli zaman geçirebileceğiniz Yeşilçam, yaz ayında daha büyük sürprizlerle konuklarına kapılarını açacak.


6 ay önce hizmete başlayan ve kısa sürede mutfağı ve sahnesiyle adından sıkça bahsettiren Yeşilçam Bahçe’de, Cumartesi günleri Osman Suna, Çarşamba Emek, Pazar ve Cuma günleri ise Ramo, Ozan ve Uğur üçlüsü sahnede yerlerini alıyor. Eşsiz müzik ziyafetinin sunulduğu misafirler, mutfağın taze lezzetlerine de ulaşıyor. Et ve balık çeşitlerinin bulunduğu mekanda aynı zamanda yöresel tatlılar da baş döndürüyor. 


Yakup Sabuncu'nun işletmeciliğinde açılan Yeşilçam Bahçe, açık havada ateş başında keyif yapabileceğiniz, kapalı alanda soba dibinde yemeğinizi yiyebileceğiniz, aileniz ile şehrin gürültüsünden kaçarak gönlünüzce vakit geçirebileceğiniz bir yer olarak sıralamanızda yükselmeye aday. 




Haber Foto Galeri