DENİZLİLİ TV YAPIMCISI 2 ÖDÜL BİRDEN ALDI

İstanbul'da Melih Çapın tarafından organize edilen Altın Yıldız Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Kadına Şiddete Hayır temalı gecede, son yıllarda artan kadın cinayetlerine farkındalık yapıldı.

  • 26 Aralık 2020 - 11:45
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Gökay Kalaycıoğlu sunumuyla gerçekleşen ödül töreninde İhlas Medya Grubu üç ödüle layık görüldü. Yılın en iyi haber kanalı Tgrt Haber olurken, yılın en iyi erkek haber spikeri Tgrt Haber'den Mehmet Aydın oldu. İha en iyi haber ajansı olurken, ödülleri İha adına Tgrthaber kurumsal iletişim direktörü Sait İnanç aldı.

Gecede müzik onur ödülü Burcu Güneş'in olurken, pop müzik alanında yılın en iyi kadın sanatçısı Tuğba Özerk, en iyi pop erkek sanatçısı Bahadır Tatlıöz oldu. Yılmaz Morgül ve Umut Akyürek Türk Sanat Müziği alanında, Ferman Toprak ve Lerzan Mutlu fantezi müzik dalında Yılın en iyisi olarak seçildi.

Nagihan Karadere ve Ümit Karan ın spor onur ödülü aldığı gecede Kaynanalar dizisiyle gönüllere taht kuran Defne Yalnız Yaşam Boyu Onur ödülüne layık görüldü.

Altın Yıldız ödül töreninde iki ödül alan Denizli Çameli ilçesinden Sait İnanç Denizlili ve Çamelili hemşerilerine selamlarını yolladı