DENİZLİLİ ŞEHİDİMİZİN CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Denizli bayramın 2. gününde acı bir haberle sarsıldı. Ağrı, Doğubeyazıt'tan gelen terör saldırısı haberiyle Denizlili bir özel harekat polisi şehit olurken 3 poliste yaralanmıştı. Denizlili şehidimizin cenaze programı belli oldu.

  • 13 Mayıs 2021 - 23:16
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Türkiye-İran sınırında yapımı devam eden duvar inşaatında koruma görevi yürüten polis özel harekat timine öğleden sonra İran tarafından yapıldığı öğrenilen taciz ateşi sonrası Özel Harekat Polis Memuru Denizlili Veli Kabalay, şehit düştü.

Yaklaşık 3 yıldır polis olduğu öğrenilen 33 yaşındaki Kabalay'ın Ulukent Mahallesindeki baba ocağına haber tez ulaştı. Şehit polis evli ve 1 çocuk babasıydı. Daha yeni bir bebeği olduğu öğrenilen şehidimizin eşinin öğretmen olduğu ve Denizli’de görev yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Son paylaşımında timde görevli diğer polislerle Ramazan Bayramını kutlayan Kabalay'ın sabah saatlerinde anne ve babasını arayarak bayramlarını kutladığı bilgisi edinildi.

İlk edinilen bilgilere göre şehidimizin sabah 07.30'da Çardak Havaalanına geleceği, Cenaze namazının ise TAVAS İlçe Ulukent mahallesi Çarşı Camiinde kılınacağı öğrenildi. Cenaze töreninin ardından şehidimiz TAVAS-Ulukent’de toprağa verilecektir.