DENİZLİLİ GENÇ MODEL YARIŞMAYA DAMGASINI VURDU

Bu yıl 22. kez düzenlenen Miss&Mr Model of Türkiye’ye Denizlili bir genç damgasını vurdu. Yarışmada Denizlili bir isimde dereceye girerek başarı elde etti.

  • 12 Kasım 2022 - 20:11
  • Son Güncelleme : 12 Kasım 2022 - 20:31

Miss&Mr Model of Türkiye’de kazananlar belli oldu. İzmir ve İstanbul’da yapılan ön elemenin ardından 14 kadın, 14 erkek finalist seçildi. Güzel ve yakışıklılar, fotoğraf sanatçısı Deniz Bayannaldüz’ün objektifi karşısına geçti. Kıyasıya mücadelenin sahne olduğu yarışmada, gala gecesi 31 Ağustos’ta Radisson Blu Şişli Otel’de yapıldı. 22. kez izleyiciyle buluşan organizasyonda jüri koltuğuna Wilma Elles, Chloe Loughnan, Ece Begüm Yücetan, Gökberk Demirci, Ümit Temurçin ve Amor Gariboviç, Akif Örük ve Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır oturdu. Faruk K ve Tolgay, şarkılarıyla renk kattı. Demet Şener ve geçen yılın Mr Model’i Mert Şeker’in sunduğu gecede, Eylül Barca Miss Model, Enes Koçak da Mr Model seçildi. 

Rüyanur Nergiz ve Hüseyin Emre Döner ikinciliğe yerleşti. Üçüncüler Ceylan Merdim ve Emre Özcan olurken, fotomodel Elif Su Özduman ve Reha Avcı seçildi. Future Deniz Alkan ve Emre Topraksever, Catwalk ise Gizem Doğan ile Okan Uzun seçildi.


DENİZLİLİ GENÇ YARIŞMADA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Denizli, Acıpayamlı yarışmacı Okan Uzun ise yarışmanın Catwalk katagorisinde birincilik kazandı. Henüz 23 yaşında olan yakışıklı model kendisine bugüne kadar destek olan tüm ailesine ve dostlarına teşekkür etti.


Okan Uzun Haberci Kuş'a verdiği röportajında şu sözleri dile getirdi:

Böyle bir yarışmada derece almak gerçekten gurur verici benim için. Herkes, işin yarışma boyutunu görüyor ama öncesi var , uzun süren antrenmanlar, hazırlıklar gerçekten maddi manevi her anlamda kendimi bu yarışmaya adadım. Elemeleri geçerek finale kadar geldim. Catwalk 1.si oldum. Mutluyum gerçekten, ekran karşında olmak gerçekten heyecan verici o heyecanı tattım. Benim gibi ilçelerde yaşayan nice gençlerin böyle bir yarışmada derece alabileceğini gösterdim. İsteyince  her şey olabilir. Teşekkür ederim.