DENİZLİ'DEN NERELERE SEYAHAT EDİLEBİLİR

Denizli Valiliği bugün yaptığı duyuru ile otobüs seferlerinin Bakanlık kararı ile kısıtlandığını ve zorunlu seyahatler dışında yapılamayacağını duyurdu. Peki kimler nereye seyahat edebilir,nerelere seyahat edilebilecek? İşte bütün detaylar.

  • 28 Mart 2020 - 14:43
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Valiliği bugün yaptığı duyuru ile seyahat kısıtlamasının detaylarını açıkladı. Valilik yaptığı duyuruda Denizli’den İl dışına otobüs ile yolculuk yapacak olan vatandaşların, şehirlerarası otobüs ile seyahatlerinin şartlarını paylaştı.

Valilik duyurusuna göre; tedavi ihtiyaçları nedeniyle doktor kararıyla sevk edilenler, birinci derece yakınları vefat eden veya ağır hastalığı olanlar, son on beş gün içerisinde Denizli’ye gelen ve kalacak yeri bulunmayıp ikamet yerlerine dönmek isteyenler otobüsle yolculuk edebilecek.

SEYAHAT İZNİ ALANLA BELİRLİ İLLERE GİDEBİLECEK

Denizli Valiliği izin belgesi almak için Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 444 85 20 numaralı çağrı merkezini arayarak şehirlerarası seyahat taleplerini ileteceklerini söyledi.

Ayrıca belirtilen şartlara uygun olup izin belgesine başvuranlar  Denizli-Aydın-İzmir, Denizli-Antalya, Denizli-Afyonkarahisar-/Ankara, Denizli-Bursa-İstanbul güzegahlarında seyahat edecek. Seyahat etmek isteyen vatandaşlara Pamukkale İlçesi Seyahat İzin Kurulunca “Şehirlerarası Otobüs Seyahat İzin Belgesi” düzenlenecek.