DENİZLİ'DE YAŞAYAN AVUKAT HER YERDE ARANIYOR

Denizli’de 17 Nisan’dan bu yana kendisinden haber alınamayan Burhan Ünal’ın ailesi ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın sunduğu Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi.

  • 27 Mayıs 2019 - 10:32
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde ikamet eden Avukat Burhan Ünal, 17 Nisan günü sabah 09.00 sularıların çocuğunu okula bırakmak için evden ayrıldı ve o günden bu yana kendisinden haber alınamadı.3 çocuk babası Burhan Ünal’ın eşi Hülya Ünal, kendisinin hayatından endişe ederek, ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın sunduğu Tatlı Sert programına katılarak, yardım istedi.

Hülya Ünal, “Telefonu kapalı olunca ben çok şaşırdım telefonun hiçbir zaman kapalı olmazdı. Defalarca aradım mesaj attım ulaşamayınca polisi aradım durumu haberdar ettim. Daha sonra karakola gidip kayıp başvurusunda bulundum. O günden beri aranıyor bugün 41 gün oldu. 10 gün önce arabası Pamukkale Üniversitesi civarında boş bir arazide bulundu. Ama eşimde hala bir iz yok” dedi.

ARACI TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Kaybolmasından 1 ay sonra, Burhan Ünal’ın 20 V 0381 plakalı hafif ticari aracı, Pamukkale Üniversitesi’ne yakın, boş bir arazide terk edilmiş halde bulundu.

Burhan Ünal'ın eşi Hülya Ünal, "Hiçbir sıkıntımız yoktu. Çok mutlu bir aileydik. Bana ve çocuklarına çok düşkündü evinde mutluydu huzurluydu" dedi.

Kayıp Burhan Ünal’ı bulmak için harekete geçen Kayıp Büro Amirliği, soruşturmanın devamında Cinayet Büro’ya da bilgi verdi.

EVİ DAHA ÖNCE KURŞUNLANMIŞ!

Burhan Ünal’ın eşi Hülya Ünal, 2017 yılında evlerinin kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandığını belirtti. Hülya Ünal, konu ile ilgili , “Bana kimin ve neden yaptığını bilmediğini söyledi. Kimseyle uğraştığım yok kimseyle bir derdim yok dedi” ifadelerini kullandı.

DENİZLİ BAROSU, DURUMUN TAKİPÇİSİ!

Denizli Baro Başkanı Müjdat ilhan, konu ile ilgili, "Sevilen Avukat Burhan Ünal'ın kaybolduğu günden itibaren bilgimiz vardı. Basına bilgi vermedik; fakat soruşturmayı takip ediyoruz. Emniyetle iş birliği içindeyiz. Sağ salim bulunması için soruşturmayı takip edeceğiz" dedi.