DENİZLİ'DE SİYASETTE NEZAKET AĞIR BASIYOR

Denizli'de büyükşehir belediye başkan adaylarının seçim çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Bugün Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Sarayköy'de idi. Aynı anda seçim çalışmalarını devam ettiren Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel'de orada idi.

  • 09 Mart 2019 - 11:39
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'de siyasi çalışmalar her zamankinden daha farklı. Nezaketin ve saygının baskın geldiği seçim çalışmalarında vatandaşın yüzünü de güldürecek anlar yaşanıyor.

Sarayköy ilçesinde iki büyükşehir adayı karşılaştı. Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel'in seçim çalışmaları kapsamında vatandaşla bir araya geldiği Efe Meydanı'nda, Millet İttifakı Ümit Bahtiyar'da lokanta ve esnafları ziyaret ediyordu.

İki rakip seçim çalışmaları esnasında karşı karşıya gelince yüzlerde tebessüm oluşturan görüntüler gerçekleşti. İki büyükşehir adayı kibarca selamlaşarak sarıldı. Ardından birbirlerine seçim çalışmalarında başarılar dileyerek ufak süreli bir sohbete daldı. Saadet Partisi'nin entelektüel Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel ile siyasette nezaket vurgusunu her zaman dile getirerek kibarlığıyla ön plana çıkan Ümit Bahtiyar'ın bu kucaklaşması ülkede özlenen görüntünün bu olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.