DENİZLİ'DE SICAKLIKLAR ARTIŞA GEÇİYOR

Meteoroloji Denizli için 24 Şubat 2021 tarihli hava durumu raporunuu yayınladı. Denizli'de sıcaklık gün içersinde en düşük 5 derece olurken 20 dereceye kadar yükselecek. Cumartesi gününe kadar 15-18 derece aralığındayken yarın (25 Şubat) hava sıcaklığı düşüşe geçecek

  • 24 Şubat 2021 - 08:18
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli genelinde yükselişe geçen sıcaklık gün içerisinde yüzünü gösterirken, sabah saatlerinde 5 dereceye kadar kadar düştü.

Denizli’de haftanın üçüncü gününde sabah saatlerinde 5 derece olarak ölçülen hava sıcaklığı gün içerisinde ise 20 dereceye kadar tırmanıyor. Herhangi bir yağışın beklenmediği şehir genelinde az bulutlu ve güneşli hava hakim.

Öte yandan termometreler hafta boyu 17 - 18 derece aralığında seyrediyor.

SABAH SOĞUK, GÜN İÇERİSİNDE SICAK

Denizli’de hafta sonundan itibaren yükselişe geçen sıcaklık gün içerisinde etkili olmaya devam ederken, sabah saatlerinde ise termometreler 5 derecelere kadar geriliyor.

Hafta boyu bu şekilde devam eden hava durumu Denizli genelinde pazar gününe kadar devam sürecek.

YARIN HAVA SOĞUK

Yarın (25 Şubat) az bulutlu bir gökyüzünün şehre hakim olacağını bildiren meteoroloji raporları, hava sıcaklığının ise en yüksek 15 derece, cuma günü için de az bulutlu ve güneşli 18 derece, Cumartesi ise 17 derece olacağını bildirdi.

Pazar günü için hava sıcaklığının 18 derece olacağı tahmin edildi.