DENİZLİ'DE SEÇİM HEYECANI DORUKTA: PLATFORM, SEÇİMLERİN HUKUKA UYGUNLUĞU İÇİN ÇALIŞACAK

Denizli Seçim İzleme Platformu Dönem Sözcüsü Hazal Ertemur, yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi bilgilendirmelerde bulundu.

  • 27 Mayıs 2023 - 19:00
  • Son Güncelleme : 27 Mayıs 2023 - 19:11

Denizli Seçim İzleme Platformu Dönem Sözcüsü Hazal Ertemur; "Bugün 27 Mayıs. Yani, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine tam bir gün kaldı. Tüm ülkede olduğu gibi ilimizde de aynı heyecan, umut ve merak var" diyerek platformun yarın yapacağı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ertermur yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

"Denizli seçim izleme platformu olarak, 14 Mayıs seçimlerinde avukat meslektaşlarımız ve değerli platform üyelerimizle birlikte mükemmel bir iş çıkardık. Tüm gücümüzle sahada, seçimlerin hukuka uygun yürütülmesi konusunda canla başla çalıştık; tutanağı olmayan sandık bırakmadık. 

Yarın yine aynı şekilde ama daha da güçlü olarak sahada olacağız. Her okulda en az bir avukat ve platform gönüllüsü yine seçim güvenliği için destek vereceğiz. 

Biz Denizli halkına çeşitli parti üyesi müşahitlerimizle birlikte seçmenin iradesini sandığın iradesi olarak yansıtacağımızın sözünü veriyoruz. 

Buradan aynı şekilde tüm vatandaşlarımıza sesleniyor;  bizim heyecanımıza ortak olmaya davet ediyoruz. 

Vatandaşlarımızı öncelikle oy vererek ülke yönetiminde söz sahibi olmaya; daha sonrasında ise verdiğimiz oyları beraberce saymaya çağırıyoruz. 

Birlik ve beraberlikle umutla, baharlarda buluşmak dileğiyle. Haydi Denizli, sandıkta buluşmaya sözleşelim!"