DENİZLİ'DE ORTAK 1 MAYIS MİTİNGİ ULUS MEYDANI'NDA OLACAK

DİSK, Türk-İş, KESK, Birleşik Kamu-İş ve TMMOB'un yer aldığı tertip komitesi 1 Mayıs'ta Ulus Meydanı'nda miting yapılacağını duyurdu.

  • 26 Nisan 2023 - 15:54
  • Son Güncelleme : 26 Nisan 2023 - 15:57

Denizli 1 Mayıs Tertip Komitesi, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın açıklamasıyla 1 Mayıs'a güçlü katılım çağrısı yaptı. DİSK, Türk-İş, KESK, Birleşik Kamu-İş ve TMMOB'un yer aldığı tertip komitesi 1 Mayıs'ta saat 14.00'da Çınar Meydanı'nda toplanıp saat 15.00'da Ulus Meydanı'nda miting yapılacağını duyurdu. Komite adına basın açıklamasını KESK Denizli Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Hüseyin Özdemir okudu.

Özdemir, “İşçilere, kamu emekçilerine, emeklilere, doğaya, kadınlara, gençlere, çocuklara, bugünümüze ve geleceğimize büyük zararlar veren; başkanlık rejimine son vermek için yan yana, omuz omuzayız. Ve nasıl bir dünya, nasıl bir memleket, nasıl bir gelecek istediğimizi; umutlarımızı, taleplerimizi, haklarımızı 1 Mayıs meydanlarında buluşturacağız. Yeni ve özgür dünyanın ancak işçi sınıfıyla, emekçilerle mümkün olduğunu 1 Mayıs meydanlarında haykıracağız. Bu amaçla 1 Mayıs pazartesi saat 14.00’da Çınar Meydanı’nda toplanacağız ve saat 15.00’da Ulus Meydanı’nda mitingimize başlayacağız” diyen Özdemir, Denizli halkını 1 Mayıs’a davet etti.