DENİZLİ'DE ORGANİZATÖRLER KOLLARI SIVADI

Aşılama hızlandı, yeni kademeli normalleşmede vaka ve vefat sayıları da her geçen gün düşüyor. Gözler yeni Kabine toplantısına çevrilmiş durumda. Denizli'de organizatörlerde kolları sıvamış durumda. Denizli özlediği konserlere tekrar kavuşacak...

  • 20 Haziran 2021 - 19:21
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Türkiye'de tam açılma beklentisi en üst seviyede. Konserlerin bazı illerde açık alanlarda başlamasıyla gözler Denizli'de olacak etkinliklere ve konserlere çevrildi. Yarın yapılacak kabine toplantısıyla tam açılma bekleyen organizatörlerde çalışmalarına hız kazandırdı.

Gözlerinin yarın yapılacak kabine toplantısında olduğunu dile getiren organizatör Ahmet Çağın; "Zor bir süreci hep beraber göğüsledik ve aşılama çalışmalarının hız kazanmasıyla rahat bir nefes almaya başladık. Yarın yapılacak olan kabine toplantısının sonuçlarından çok umutluyuz. Artık tam açılma ve pazar günleri de yasağın kalkması gündemde. Beklentileri karşılayacak bir sonuç çıkması ihtimaline karşı bizlerde görüşmelerimize hız kazandırdık. Hatta sizlerin aracılığıyla ilk sürprizimizi vermek isterim. Temmuz ayında müzikseverleri Teoman ile bir araya getireceğiz" dedi.