DENİZLİ'DE MUHTAR ADAYIYIM DEDİ FENOMEN OLDU

Denizli’de yaşayan Ali Kaygın, sosyal medyada yayınladığı muhtarlık adaylığı ile gündeme damga vurdu. 31 yaşındaki Kaygın, bomba projelerinin ardından bugün yayınladığı yeni bir açıklamayla sadece espri yaptığını söyledi.

  • 11 Şubat 2019 - 16:46
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala muhtarlık seçimleri kıyasıya devam ediyor. Asgari ücret ve sigorta ile yurt içi ve yurt dışı gezileriyle son dönemde cazip bir meslek haline gelen muhtarlık için Denizli’de her mahallede en az 5’er aday bulunuyor. Herkesin muhtar olmak istediği bir ortamda aslen Çameli’nin Kalınkoz Mahallesi’nden olan Ali Kaygın, sosyal medyadan yayınladığı projeleriyle Kalınkoz Mahalle Muhtarlığına aday oldu. 31 yaşındaki Kaygın’ın projeleri arasında mahalleye metrodan gelin ithalatına kadar farklı vaatlerde bulundu. Kaygın, vaatleri ile Bakanlardan Belediye Başkanlarına kadar bütün yetkilerini kendinde topladı. Bir anda gündeme oturan adaylık açıklamasının ardından bugün yeni bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Sevgili Muhtar adayı abilerim dün yaptığımız mizah amaçlı paylaşıma burada son vermek isterim. Yaptığımız adaylık paylaşımı ile kırdığım ve kızdırdığım kim varsa affola maksat biraz eğlenmek gergin ortamı yumuşatmak. Vaatlere gelince dilin kemiği yok sadece hayal etmek yeterli, kaldı ki verdiği vaatleri tutup yapanı da görmedik maalesef. Umarım kimsenin kimseyi kırmadığı kazananın da bu yetkiyi Kalınkoz'umuz için kullandığı bir yarış olur. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Başarılar” ifadelerini kullandı.

ADAY DEĞİLİM

Aday olmadığının da altını çizen Kaygın, işsiz olduğunu 3 aydır iş bulamadığımdan yakındı. Kaygın “iş bulamadığım için boş boş oturmaktansa arkadaşlarla bir araya gelerek eğlenelim dedik. Aza adaylarının birisi Çivril çıtaklı 2 tanesi köyümüzün insanlarından bende dahil diğer üçümüz de Denizli’de ikame ediyoruz” dedi.