DENİZLİ'DE MİDE BULANDIRAN OLAY

Denizli’de tecavüze uğrayan ve yaşadığı olayı zorla evlendirilme korkusu nedeniyle kimseye anlatamayan genç kız durumu ablasına anlatınca emniyete yapılan şikayet doğrultusunda tecavüzcü şahıs tutuklandı.

  • 12 Eylül 2019 - 07:03
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’de yaşamakta olan 15 yaşındaki H.Ç. isimli genç kız iddiasına göre, geçtiğimiz 2018 yılının Kurban Bayramı döneminde aile üyeleri mezarlık ziyaretine gittikleri esnada evlerine odunluk kısmından zorla giren ve uzaktan akrabaları olan 17 yaşındaki Ü.A.’nın tecavüzüne uğradı.

Olayın ardından zorla evlendirilme korkusu nedeniyle durumu kimseye anlatmayan talihsiz genç kız., sonrasında kaderine razı olarak susma kararı aldı. Ü.A., olaydan 7-8 ay sonra ise iddialara göre sosyal medya üzerinden H.Ç. ile tekrar bağlantıya geçmeye çalışarak mesaj gönderdi.

Adli merciler tarafından tutanaklara da delil olarak giren mesajlarda Ü.A.’nın, H.Ç.’ye yazdığı: "ben seni sevdim, sadece benim olmanı istedim. Sen hamile misin? Doğru mu? Söyle! Ben sana bir şey yapmayacağım, sadece arkadaş kalalım" sözleri üzerine H.Ç. mesajlara cevap vermedi.

H.Ç. kendisine gönderilen mesajlara cevap vermeyince bu defa Ü.A., iddialara göre, 2019 yılı Şubat ayında H.Ç.’nin öğrenim gördüğü okula giderek kendisine "baban seni öldürecek sana bir şey söylemem lazım" deyip, kolundan sürükleyerek bahçelik bir alana götürdü. H.Ç.’nin iddiasına göre Ü.A., genç kıza yine tecavüz etti.

Bu yaşanılan olayın ardından genç kız dayanamadı ve olayı ablasına aktardı. Olayı ablasına anlatmasının ardından ise genç kızın ablası olayı polise bildirerek şikayetçi oldu. Çıkarıldığı mahkemede 3 ayrı suçtan yargılanan Ü.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.