DENİZLİ'DE KORKUNÇ ZİNCİRLEME KAZA: 4 ÖLÜ, 50 YARALI

Denizli’de dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında karşı şeride geçerek ilçe minibüsü ile kafa kafaya çarpışan hafif ticari araçta bulunan baba Ramazan Mutluluk, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada Mutluluk'un eşi ile ikiz erkek çocukları olay yerinde hayatını kaybetmişti. Mutluluk ailesi bugün toprağa verilecek.

  • 03 Eylül 2023 - 18:09
  • Son Güncelleme : 03 Eylül 2023 - 18:14

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen 5 ayrı kazada, arka arkaya 12 araç birbirine girdi. Bu kazalardan birinde, önünde devrilen bir otobüsten kaçmaya çalışan 20 ADG 289 plakalı hafif ticari araç, direksiyonu kırarak karşı şeride geçti ve yolcularını taşıyan 20 K 0055 plakalı ilçe minibüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Tur otobüsü, minibüs, ambulans ve diğer araçların karıştığı bu korkunç kazada, 4 kişi hayatını kaybetti ve 50 kişi yaralandı.

Kazada, hafif ticari araçla minibüsün çarpıştığı anında bulunan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Bu kişiler, 20 ADG 289 plakalı aracın sürücüsü Yiğit Mutluluk, annesi Mevlüde Mutluluk ve 19 yaşındaki Eren Mutluluk'tu. Kazada yaralananlar arasında ise baba Ramazan Mutluluk da bulunuyordu. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Ramazan Mutluluk kurtarılamadı.

Kazada hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişinin cenazesi, bugün Kale ilçesi Karaköy Mahallesinde ikindi namazını müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verildi.