DENİZLİ'DE KİŞİSEL GELİŞİM ZİRVESİ YAPILACAK

Denizli Kişisel Gelişim Zirvesi kentte ünlüisimleri ağırlayarak 26 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek. Zirvede Mustafa Açıkgöz, Tijen Karaş ve Erdoğan Arıkan tecrübeleri ve birikimleri ile vatandaşlarla buluşacak.

  • 18 Kasım 2022 - 22:17
  • Son Güncelleme : 18 Kasım 2022 - 22:21

Denizli bir kişisel gelişim zirvesine daha ev sahipliği yapacak. 26 Kasım'da gerçekleştirmesi planlanan 'Denizli Kişisel Gelişim Zirvesi' ünlü isimlerle yapılacak. Be Together Organizasyon imzasıyla yapılacak olan etkinlik 26 Kasım'da 11:00'da başlayacak ve 16:00'da sona erecek. E-Devlet üzerinden görüntülenebilecek olan üniversite onaylı sertifikalar da katılımcılara verilecek. 

Denizli Kişisel Geelişim Zirvesi'nde 3 oturum gerçekleştirilecek ve oturumlar ile katılımcılara 3 farklı sertifika verilecek. Zirvede Joven Acedemia ve Joven Sports Management girişimcileri ile tanınan Mustafa Açıkgöz yer alacak. Açıkgöz'ün ardından TRT Haber Spikeri, Eğitmen ve TedX Konuşmacısı Tijen Karaş katılımcılar ile buluşacak. Karaş'ın ardından ise TRT Spor Spikeri olarak görev yapan Eğitmen ve TedX Konuşmacısı Erdoğan Arıkan sahne alacak. Konuşmacılar Kişisel Gelişim Zirvesi'nde katılımcılar ile deneyim ve bilgi birikimlerini paylaşacak. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan 'Denizli Kişisel Gelişim Zirvesi'nin biletleri Biletinial, Bubilet, Biletix ve Passo üzerinden satışa çıkarıldı. Detaylı bilgi ve iletişim için ise 05339264820 numaralı telefon vatandaşların hizmetine sunuldu. Ayrıca @joven_academia @betogether.tr instagram adresleri de bilgi ve iletişim için hizmette.