DENİZLİ'DE KAZA BABA VE 4 YAŞINDAKİ OĞLUNU KOPARDI

Denizli'de gece saatlerinde korkunç bir kaza gerçekleşti. Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç, İzmir karayolu üzerinde Sanayi Köprüsünün ayaklarına çarptı. Kazada aracı kullanan sürücü Alaattin Taş ile 4 yaşındaki oğlu Doğukan Taş, hayatını kaybetti. Araçta bulunan 1 kişi ise ağır yaralandı.

  • 15 Ekim 2021 - 10:30
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi ilçesi İzmir Bulvarı üzerinde gerçekleşen kazada, Alaattin Taş isimli sürücü, 20 AB 064 plakalı aracıyla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç Sanayi Köprüsünün beton ayağına çarptı ve sonrasında tekrar yola savruldu. Çevredeki vatandaşların ve diğer sürücülerin gözleri önünde gerçekleşen kazada yapılan ihbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Taş’ın oğlu Doğukan Taş’ı ve kimliği belirsiz bir şahsı Denizli Devlet Hastanesine sevk etti. Yapılan ilk müdahalede ise Alaattin Taş’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

BABA OLAY YERİNDE, OĞLU HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Acılı haberi duyan aile yakınlarının olay yerine geldiği anda gözyaşlarına boğuldular. Bu sırada hastaneden acı haber geldi. Hastaneye kaldırılan Taş’ın 4 yaşındaki oğlu Doğukan Taş’ın doktorların tüm müdahalesine rağmen hayata tutunamadığı öğrenildi. Kimliği tespit edilemeyen yolcu konumundaki kişinin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisine ulaşıldı. Alaattin Taş’ın yapılan incelemelerin ardından cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. 

BİR ACI HABER DAHA

Kimliği sonradan belirlenen 18 yaşındaki Ömer Akkun’dan da acı haber geldi. Hastaneye doktorların tüm müdahalesine rağmen Akkun’un da yaşamını yitirdiği öğrenildi.