DENİZLİ'DE KAÇAKÇILIK OPERASYONU

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda tütün mamulleri, emtia kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 6 şüpheli şahıs yakalandı. Ayrıca yürütülen çalışmalarda ateşli silah kaçakçılığı ve resmi belgede kaçakçılık suçundan kesinleşmiş cezası bulunan iki şahıs yakalanarak adli makamlarca tutuklandı.

  • 04 Ağustos 2020 - 14:46
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli genelinde tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı , emtia kaçakçılığı konuları ile ilgili yapılan 2 ayrı operasyonda; 6 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapıldı.

Gerçekleştirilen operasyonlarda; 610 adet kaçak güneş gözlüğü, 155,70 Kg. nargile tütünü, 1472 adet nargile tütünü yapım malzemesi ele geçirildi

Denizli'de kaçakçılık suçlarıyla ilgili olarak aranan şahısları yakalamaya yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki  kanunun suçundan aranan ve hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs  çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Ayrıca yürütülen çalışmalar sonucunda Memur Olmayan Kimsenin Resmi Belgede Sahteciliği suçundan aranan ve hakkında 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli şahıs da emniyet müdürlüğü ekiplerince yakalanarak  çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.