DENİZLİ'DE HAVA SICAKLIĞI ARTIŞ GÖSTERECEK

Meteoroloji Denizli için 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, Denizli’de bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 38 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık ise 40 derece bandında. Öte yandan yeni haftada Denizli’de sıcaklıklar 1-2 derecelik yükseliş gösterirken, hafta boyu herhangi bir yağış ise beklenmiyor.

  • 23 Ağustos 2021 - 13:43
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’de yeni hafta hava sıcaklıkları 35 derecenin üzerindeki seyrini sürdürürken, hafta sonuna dek 1-2 derecelik yükselişler görülecek. Haftanın ilk gününde (BUGÜN) gün içerisinde ölçülen en yüksek sıcaklığın 38 derece olması beklenirken, hissedilen sıcaklık ise 40 derece civarında. Parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünü hakim olduğu şehir genelinde akşam saatlerinden itibaren termometreler 30 derecenin altına gerileyerek, gece yarısı 22 derecelere kadar düşüyor.

HAFTA BOYU SICAKLIKTA 1-2 DERECELİK YÜKSELİŞLER OLACAK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Denizli’de hafta boyu termometreler 38 ila 40 dereceyi ölçecek. Yarın için (SALI) yapılan tahminlere göre Denizli’de az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklık 39 dereceye yükseliyor. ÇARŞAMBA günü de termometrelerin gün içerisinde en yüksek 40 dereceyi göstermesi beklenirken, az bulutlu ve bol güneşli gökyüzü şehre hakim olmaya devam edecek. PERŞEMBE günü sıcaklık 39 dereceye olurken, CUMA günü ise en yüksek sıcaklığın 38 derece olarak ölçülmesi bekleniyor. Öte yandan haftanın ilk tahminlerinde, hafta sonuna kadar Denizli için herhangi bir tahmininde bulunmayan meteoroloji, il genelinde az bulutlu ve bol güneşli gökyüzünün etkili olacağını bildirdi.