DENİZLİ'DE GÖZÜ DÖNMÜŞ KOCA DEHŞET SAÇTI

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde iddiaya göre eşinin dayısının oğlu ile ilişkisi olduğunu öğrenen koca cinnet geçirdi. Silahı eline geçiren koca dehşet saçtı.

  • 15 Aralık 2020 - 18:00
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Pamukkale ilçesi Zümrüt Mahallesi’nde gerçekleşen olayda 42 yaşında olduğu öğrenilen M. K. eşiyle ilişkisinin olduğu iddia edilen dayısının oğlu 35 yaşındaki S. M.’yi eline geçirdiği silahla vücudunun bir çok noktasından yaraladı.

Olayın ardından otomobille kaçarak Karakurt Mahallesi’nde oturduğu evine gitmeye çalışan koca polis ekiplerinin peşinde olduğunu farkedince istikametini değiştirdi. M. K. ile polis arasında yaşanan kovalamaca M.K.'nin işyerine yakın bir mevkide polis ekipleri tarafından yakalanmasıyla son buldu.

S.M.’yi olay yerinde yaralı halde gören vatandaşlar ise olayı hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede intikal eden sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından silahla yaralanan S.M.'yi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaçan koca ise polis tarafından emniyete götürülerek gözaltına alındı. Şahsın burada verdiği ilk ifade de karısı tarafından aldatıldığını ve aldatıldığı kişininde vurduğu S.M. olduğunu söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Ayrıntıları aktarmaya devam edeceğiz...