DENİZLİ'DE GENÇLER HASAN KOYUN'U DARP MI ETTİ?

Denizli’de 1 ay önce arkadaşının evinden çıkan ve kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki Buket Duyar’ın annesi Nermin Duyar, Esra Erol’un programına konuk olarak kızını bulmak istediğini dile getirdi. Bugün iddiaların odağında olan Hasan Koyun, Denizli'den canlı yayına katılarak şok eden açıklamalarda bulundu.

  • 23 Aralık 2020 - 16:30
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Değirmenönü Mahallesinde yaşayan Duyar ailesinin 15 yaşındaki kızları Buket Duyar, kayboldu. Yaklaşık 1 ay önce Anafartalar Lisesi yakınlarında bulunan arkadaşının evinden çıkan genç kızdan bir daha haber alınamadı. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Duyar’ı görenlerin 0539 608 0110 numaralı telefondan aileye ulaşması istendi. Aile yaklaşık 1 aydır kayıp olan kızlarını bulamayınca ATV ekranlarında Esra Erol’un sunduğu programa katılarak kızını aradığını kaydetti.

İDDİALARI YANITLADI SKANDAL AÇIKLAMALAR YAPTI

Dün yayınlanan programda hakkında yapılan iddialarla ilgili cevap hakkını kullanan Hasan Koyun şok eden açıklamalarda bulundu. Eli yüzü yara bere içerisinde olan ve kaza geçirdiğini iddia eden Hasan Koyun; "Ben Buket'i bir kere gördüm. Ben 12 yaşından 80 yaşına kadar tüm insanları dinlerim, bir problemleri varsa çözmeye çalışır abilik yapmaya çalışırım" dedi. Denizli emniyetinden bile beni tanırlar arar sorarlar diyerek şuursuzca açıklamalarda bulunan bu şahıs daha sonrasında ise canlı yayına bağlanan bir başka şahıs tarafından yalanlandı. Sol gözü tamamen moraran ve alnında darp izleri görünen Hasan Koyun, kaza geçirdiğini iddia etmişti fakat yayına bağlanan ve ismini açıklamayan bir başka kişi ise Hasan Koyun'un Denizli'de yaşadığı mahallenin gençleri tarafından dayak yediğini dile getirdi. Bu arada Hasan Koyun'un Buket 30'lu yaşlarında bir kadının olgunluğuna sahipti sözleri ise dinleyenleri çıldırttı.

https://www.youtube.com/watch?v=9Jo89qxSOiw

ERKEK ARKADAŞ ŞÜKRÜ YAYINA KATILDI

15 yaşındaki Buket Duyar'ın erkek arkadaşı olduğu söylenilen Şükrü Akıncı, yayına katılarak Buket'in yanında olmadığını dile getirdi. Buket benim yanımda olsa ben onu şimdiye annesine teslim etmiştim diyen Akıncı; "Ben 5 kere annesine teslim ettim. Bir kere geldiğinde ben bunun yaşını bilmiyordum bu bana yalan söyledi. Ben Maraşlıyım, ailem burada değil. Benim burada sadece dayım var ben dışarıda kaldım dedi. Ben de buna yardımcı oldum. Başka bir niyetim yoktu çünkü yaşı küçüktü. Daha sonrasında abisiyle irtibata geçtim. Arandığını öğrendim Buket'in ve aileyle irtibata geçtim. Ondan sonrasında ben buradayım diye bana her mesaj attığında ailesinden biriyle gidip alıp evine teslim ettim" dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=McYu8nqaBhY

KİM BU HASAN KOYUN

Canlı yayına katılarak Denizli'de beni herkes tanır. Bizim lafımız sözümüz geçer. Ben 12 yaşından 80 yaşına kadar tüm insanları dinlerim, bir problemleri varsa çözmeye çalışır abilik yapmaya çalışırım, Buket 30 yaşında bir kadın olgunluğundaydı gibi sözlerle kendini ve şahsiyetini ortaya koyan Hasan Koyun kimdir? Emniyet ile ilişkisi nedir? Bunlar ise soru işareti olarak kaldı. Buket Duyar'ın hala kayıp olması ve canlı yayında yapılan skandal açıklamalar sonrasında Esra Erol ise Buket Duyar yaşıyor mu? sorusunu sorarak programını tamamladı.

DÜN YAPILAN YAYININ HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

https://habercikus.com/kayip-kiz-sorusturmasinda-sok-iddialar-42422.html