DENİZLİ'DE FENER ALAYINA DAVET

Denizli’de geleneksel hale gelen 29 Ekim Fener alayı Cumhuriyet Yürüyüşü bu sene de yapılacak. Denizli Demokrasi platformu tarafından organize edilen yürüyüş için platform sözcüsü Adnan Demirdöğer tüm Denizli halkına katılım çağrısında bulundu.

  • 25 Ekim 2021 - 13:59
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’de her sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapılan yürüyüş bu sene de yapılacak. Geçtiğimiz sene pandemi dolayısıyla yapılamayan yürüyüş için Denizli Demokrasi Platformu Sözcüsü Adnan Demirdöğer çağrı yaptı. Denizli Valiliği’ne ilgili evrakların bugün iletilerek başvuru yapacaklarını belirten Demirdöğer  “29 Ekim 2021 cuma günü saat 19:00’da Atatürk Stadyumu önünden başlayacak olan yürüyüşümüz; Lise Caddesi, Kıbrıs Şehitler Caddesi, İnönü Caddesi, İstiklal Caddesi güzergahından, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’na geçilerek, Gazi ilkokulu önündeki meydanda İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ile son bulacaktır. 500 metrelik Türk bayrağımız yürüyüşümüzde elden ele dalgalanarak taşınacaktır. Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimizi kuşaklar boyunca yaşatacak ve Atatürk ilkelerinden ayrılmadan gelecek nesillerimize anlatacağız” dedi.

Açıklamanın devamında “Başta Denizli Valimiz olmak üzere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Merkezefendi Belediye Başkanımız Pamukkale Belediye Başkanımız ve diğer tüm ilçe belediye başkanlarımız ile diğer tüm Denizli protokolünü, siyasi parti temsilciliklerini, Deniz Ticaret Odası Ve Denizli Sanayi Odası başkan ve üyelerini, ilimizde faaliyet gösteren diğer tüm sivil toplum kuruluşlarını ve hangi siyasi düşünceden olursa olsun, hangi etnik kimlikten olursa olsun, hangi inanç grubundan olursa olsun, tüm Denizli halkını bu etkinliğimize davet ediyoruz. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun” denildi.

Yorumlar (1)

  1. Fevzi Özdemir
    • 25 Ekim 2021 - 16:12

    Yaşasın demokrasi Platformu demokrasimizi kurtaracakmış....! Bir seneden beri boşuna yaşamışız meğer,haberimiz yok...! Sen çok yaşa demokrasi Plat