DENİZLİ'DE DEV YILAN!

Denizli’de eve girmek isteyen dev yılan, vatandaşlar tarafından öldürüldü. Herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanan yılanın türü de belli oldu.

  • 13 Temmuz 2021 - 14:23
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Olay, Acıpayam ilçesi Akalan Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede bulunan evlerden birisine dev bir yılanın girdiğini gören vatandaşlar hemen seferber oldu. Mahalle sakinleri boyu 2 metreyi bulan dev yılanı ellerine ne geçtiyse vurarak öldürdü. Mahalle sakinlerinin öldürdükleri yılanın fotoğrafını çekmeyi ihmal etmedi. Görüntülerde yılanın devasa boyutu ürpertti.

Mahalle halkını korkutan dev yılanın türünün ise Hazer Yılanı olduğu öğrenildi. Erişkin bir hazer yılanının 180 cm boya ulaşabildiği hatta bazılarının boylarının ise 2 metreye vardığı öğrenidli. Kayıtlardaki rekorun 2.5 metre uzunluğunda olduğu bilgisi edinilirken bu yüzden muhtemelen Avrupa'daki en büyük yılan türü olduğu da söylenmekte. Ayrıca Hazeer yılanı hakkında çok hareketli bir yılan türü olduğu, ısırmaktan asla çekinmedikleri öğrenilirken zehir bezlerinin olmadığı öğrenildi.