DENİZLİ'DE DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ÖZEL KONSER ETKİNLİĞİ

HollyStone’de düzenlenen etkinlik, Türkiye'de yaşanan deprem felaketinin ardından normalleşme çabaları sürerken insanların moralini yükseltti. Etkinlik, Denizli Barosu Çocuk Hakları Komisyonu tarafından organize edildi ve elde edilen gelirler Türkiye Eğitim Vakfı (TEV) aracılığıyla depremzede çocuklara burs olarak verildi.

  • 15 Mart 2023 - 22:54
  • Son Güncelleme : 15 Mart 2023 - 23:12

Etkinlik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir konsept ile düzenlendi ve geceye özel 8 kadın sahne aldı.


Nazlı Yaşatürk, Burcu Aybey Özsarı, Büşra Özbilenler, Zeliha Ünlü, Rana Akali, Özge Kıyan Musan, Fatıma Akyüzlüer, Kübra Solmaz, Aslı Dönmez, Bir Kişi Arkeolog isimli müzik grubuyla birlikte sahneye çıkarak, birer şarkı söylediler ve geceye renk kattılar.


Katılımcılar ise gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenerek gönüllerince vakit geçirdiler.

Bu tür etkinlikler, deprem felaketi gibi zorlu zamanlarda insanların moralini yükseltmeye ve dayanışmayı pekiştirmeye yardımcı olurken, aynı zamanda depremzede olan insanlara da yardım etme fırsatı sağlıyor. Denizli Barosu Çocuk Hakları Komisyonu'nun düzenlediği etkinlik, bu amaçlar doğrultusunda oldukça anlamlı bir etkinlik oldu.


Geceye özel bir konuşma yapan Denizli Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Nazlı Yaşatürk; “Ayaklarınıza sağlık tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu gece hepiniz burada bulunarak burada bizlerle eğlenerek Denizli’ye gelen depremzede çocukların eğitimine katkıda bulunuyorsunuz. Bu gecenin amacı buydu. Bir Kişi Arkeolog grubuyla bu konuyu konuştuk. Sağolsun Türkiye Eğitim Vakfı’da bizlerle iş birliği yaptı. Hepiniz burada umarım güzel bir gece geçirirsiniz. Geceye destek veren tüm katılımcılara yürekten teşekkür ediyorum” dedi.


Gecenin sonunda geceye katkı sağlayan Bir Kişi Arkeolog grubuna teşekkür plaketi ve çiçek taktim edildi.