DENİZLİ’DE CUMHURİYETİN İLK YILLARININ TADINI VEREN BALO

Denizli'de Unutulmaz Bir Cumhuriyet Balosu: Sivil Toplum Kuruluşlarından Muhteşem İşbirliği!

  • 29 Ekim 2023 - 04:45
  • Son Güncelleme : 29 Ekim 2023 - 04:51

Denizli'de faaliyet gösteren 15 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu "Cumhuriyet Bayramı Kutlama Platformu," unutulmaz bir baloya ev sahipliği yaptı. 


Dedeman Otel’de düzenlenen Cumhuriyet Balosu, saat 19.00'da başlayan kokteyl ile renkli bir atmosferde açıldı. Geceye, CHP Denizli Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik gibi birçok önemli isim katıldı.


Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı ve TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca'nın hoşgeldiniz konuşması ile devam etti. Daha sonra, platform üyeleri sahneye davet edilerek, etkinliklere katkı sağlayan kişilere plaketler takdim edildi. Kalabalık, birlikte söylenen Onuncu Yıl Marşı ile coşkulu anlar yaşadı ve Vals gösterisiyle büyülendi. Gecenin sonuna doğru, 100. Yıl temalı pasta kesildi ve platformun kurucuları, Cumhuriyetin 100. Yılını coşkuyla kutlayarak birlikte şarkılar söyledi.