DENİZLİ'DE BU HAFTA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Denizli için 18 Nisan 2022 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Dün başlayan sağanak yağış haftanın ilk gününde de şehir genelinde aralıklarla etkili olmaya devam ediyor. Termometreler gün içerisinde en yüksek 23 dereceyi görürken, yağış geçişleri Çarşamba gününe kadar aralıklarla sürecek.

  • 18 Nisan 2022 - 11:42
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Haftanın ilk gününde Denizli genelinde sağanak yağışla birlikte sıcaklıklar düşüşte. Öte yandan Meteoroloji’den 5 günlük yeni bir açıklama geldi. Yeni haftaya sağanak yağışla başlayan Denizli’de sabah saatlerinde hava sıcaklığı en düşük 12 derece olarak ölçüldü. Yağış ise bölgesel olarak şehir genelinde etkisini göstermeye devam ediyor. Öğle saatlerinden itibaren şiddetini biraz kaybedecek olan sağanak yağışla birlikte termometreler gün içerisinde en yüksek 23 dereceyi gösteriyor. Akşam saatlerinde de devam eden yağış geçişleri ile birlikte hava sıcaklığındaki 12 derecelere kadar geriliyor.

YAĞIŞ GEÇİŞLERİ SÜRECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre yeni haftanın ilk gününe yağışlı başlayan Denizli’de sağanak Çarşamba gününe kadar sürecek. Termometrelerde haftanın ilk iki günü düşüşler görülürken, çarşambadan itibaren sıcaklık yükselişe geçecek.

Yarın için (SALI) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde termometreler en düşük 11 dereceyi gösterirken, yağmur şiddetini arttıracak. Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek olan sağanak yağışla birlikte sıcaklık 17 dereceye kadar gerileyecek.

ÇARŞAMBA günü yağışın ara vermesi beklenirken, çok bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler gün içerisinde 20 dereceye kadar tırmanıyor.

PERŞEMBE günü yağış Denizli’yi terk ederken sıcaklık sabah saatlerinde en düşük 8 derece, gün içerisinde ise en yüksek 20 derece olacak.

CUMA günü şehir genelinde termometreler yükselişe geçiyor. Parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte gün içerisinde hava sıcaklığı 25 dereceye kadar tırmanacak.