DENİZLİ'DE BİNLERCE İNSAN BU MİTİNGDE BULUŞTU

Millet İttifakı'nda Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’de 29 Ekim Bulvarında düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu'na, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'da katıldı. Adeta şölene dönen mitingde binlerce Denizlili buluştu.

  • 05 Mayıs 2023 - 01:45
  • Son Güncelleme : 05 Mayıs 2023 - 02:06

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’de miting düzenledi. Mitinge; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı. Mitingde konuşan Kılıçdaroğlu, şunları dile getirdi:

“Bugün ben de çok mutluyum. Birlikte olduğumuz için mutluyum. Beraber ve birlikte Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağız. Beraber ve birlikte gençlerin umutsuzluğunu yok edeceğiz. Beraber ve birlikte Türkiye’yi büyüteceğiz. Beraber ve birlikte kadına yönelik şiddete son vereceğiz. Beraber ve birlikte tek bir çocuğun bile yatağa aç girmediği güzel bir Türkiye inşa edeceğiz. Beraber ve birlikte bu ülkeye ne pahasına olursa olsun mutlaka adaleti getireceğiz. Yeter ki ülkemizi düşünelim. Bireysel olarak çıkış yok. Toplumsal bir çıkış yapmamız lazım. Hep beraber ve birlikte çalışacağız. Çünkü, o kadar zor koşullar var ki pazara gittiğiniz zaman bunu görüyorsunuz. Alışveriş yaptığınızda bunu görüyorsunuz. Bizim bu sıkıntıları aşmamız lazım. Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı var. Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı varsa bu değişimi beraber gerçekleştireceğiz. Beraber sandığa gideceğiz ve oyumuzu kullanacağız.


"TÜRKİYE’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK OLAN SİZ GENÇLERSİNİZ”

Geleceğiz ama halkın iradesiyle geleceğiz. Baskıyla, şiddetle değil halkın iradesiyle geleceğiz. Demokrasi içerisinde geleceğiz ve demokrasi içerisinde ülkemizi büyüteceğiz. Sevgili gençler hazır mısınız? Neden söylüyorum biliyor musunuz? 5 milyon 300 bin genç bu kez sandığa gidecekler ve ilk kez oy kullanacaklar. Türkiye’nin kaderini değiştirecek olan sizsiniz. Ben de Allah nasip eder o koltuğa oturursam göreceksiniz sizler için nasıl çalıştığımı. Sizler mutlaka ama mutlaka sandığa gidin. 5 milyon 300 bin genç, Türkiye’nin kaderini değiştirecek. Biz hep beraber sandığa gideceğiz ve oyumuzu kullanacağız ve bir otoriter yönetimi demokrasiyle değiştireceğiz diyeceksiniz.


MİTİNGİN SONUNDA HERKES AYNI SAHNEDE BULUŞTU

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasını tamamladıktan sonra Denizli'de bulunan Millet İttifakı belediye başkanları, CHP'nin milletvekili adayları ve İYİ Parti'nin milletvekili adayları sahneye çıkarak Denizlilileri selamladı.