DENİZLİ'DE 2 GELİN KENDİ DÜĞÜNÜNE KATILAMAYACAK

Denizli’de vaka artışlarının yaşandığı son günlerde bir üzücü haber daha il sağlık müdürlüğünden geldi. İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, koronavirüse yakalandığı tespit edilen iki gelin adayının düğün gününü karantinada geçireceğini açıkladı.

  • 16 Ağustos 2020 - 19:59
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Geçtiğimiz hafta başka bir düğüne giden iki gelin adayının tedbirsizlik nedeniyle düğünde koronavirüse yakalandıkları öğrenildi. Kendilerini tedavi ve izolasyona aldıklarını duyuran İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, iki gelin adayının bir hafta sonraki kendi düğünlerine katılamayacakları çünkü karantina sürecinin düğüne yetişmediği bilgisini paylaştı. Öztürk ayrıca maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etme uyarısında bulundu.

Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk şu ifadeleri kullandı: “Bugün üzülerek 2 gelin adayına 1 hafta sonraki kendi düğünlerine katılamayacaklarını bildirdik. Çünkü geçen hafta bir başkasının düğününde eğlenirken tedbirsizlik onlara Koronavirüs bulaşmasına neden olmuş, tedaviye ve izolasyona aldık. Süreç kendi düğünlerine yetişmiyor. En mutlu gününüzün, acı ve hüsranla sonuçlanmasını istemiyorsanız lütfen maske, mesafe, hijyen kurallarına uyalım.”