DENİZLİ VALİSİ ATİK BASIN İLE BULUŞTU

Denizli'nin yeni valisi Ali Fuat Atik Denizli basınıyla bir araya geldi. Polis evinde düzenlenen kahvaltılı etkinlikte basının yönelttiği soruları yanıtlayan Atik, babacan tavırlarıyla Denizli basınının ilgi odağı oldu. Vali Atik kahvaltıda eşiyle birlikte kameralar karşısına geçti.

  • 23 Haziran 2020 - 10:54
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Polisevi'nde düzenlenen programda konuşan Atik, Denizli'ye ilk defa geldiğinde ve böyle temiz bir şehirde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

Atik efsane vali benzetmelerine yanıt verirken ise dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Vali Atik; "Bende sizler gibiyim. Dışarıda olmayı vatandaşlarla iç içe olmayı seviyorum. Tüm sıfatları bir kenara bıraktığımızda aslında, Allah'ın bir kulu, anasının babasının evladı, eşinin kocası, çocuklarının babası ve en sonunda bu yüce millete hizmet eden bir valiyim. Efsane olmak gibi bir gayretim yok fakat emin olun sizler gibi biriyim" sözleriyle babacan bir tavır sergiledi.

Atik, kent için elinden ne geliyorsa taşın altına elini değil gövdesini koymaya hazır olduğunu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarıyla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini, vatandaşların sosyal mesafeye uymalarını ve maske takmaları konusunda hassasiyet göstermesi gerektiğini vurguladı. Rehavete kapılmamak konusunda ikazlarda bulunan Atik, Denizli'nin koronavirüs mücadelesinde başarılı olduğununda altını çizdi.