DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN YENİ YIL MESAJLARI

Denizli protokolü 2022 yılına girdiğimiz bugünde kutlama mesajları yayınladı. İşte o mesajlar...

  • 31 Aralık 2021 - 08:46
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

VALİ ALİ FUAT ATİK’İN YENİ YIL MESAJI

Hayatımızda bıraktığı hatıralar ve kazanımlarla gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile yeni bir yılı karşılıyoruz.

Denizli’mizi ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda zirveye taşımak, ülkemizi daha müreffeh ve daha güçlü kılmak için hep birlikte çalışırken “halka hizmet Hakk’a hizmettir” şiarıyla hareket ediyoruz.

Geride bıraktığımız yılda şehrimizin geleceğine yön verecek birçok çalışma ve projeye imza attık. Yeni yılda da güzide şehrimiz Denizli’nin sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek, şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması, bir dünya kenti olması için tüm çalışmalarımız artarak devam edecektir.

Salgınla da mücadele ettiğimiz bu süreçte tüm tedbirlere riayet etmeye devam etmeli, daha sağlıklı bir gelecek için birlik ve beraberlik içerisinde topyekûn mücadeleyi sürdürmemiz gerektiğini unutmamalıyız.

Tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız gücü, sürekli değişen, gelişen dünya şartlarının sağladığı fırsatlarla birleştirdiğimizde, cennet vatanımız ve ilimiz için hizmet ve yaşam kalitesinin daha da artacağına, köklü bir gelenekten, daha güçlü bir geleceğe ve Türkiye’ye kavuşacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder; Tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar, selam ve sevgilerimi sunarım.


Denizli 2022’de de parmakla gösterilecek

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Osman Zolan, "İnşallah Denizlimiz 2022 yılında da parmakla gösterilen bir şehir olmaya devam edecek" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında 2022 yılının dünyaya, Türkiye’ye ve Denizli'ye huzur ve barış getirmesini dileyen Başkan Osman Zolan, Denizli için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini, yeni yılda da Denizli'nin daha mutlu, huzurlu ve refah içinde olması için hep beraber gayret edeceklerini kaydetti. Zor bir yılı geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "2004 yılından bu yana vatandaşlarımızın verdiği destekle Denizlimizi pek çok önemli ilkle tanıştırdık, tanıştırmaya da devam ediyoruz. İnşallah Denizlimiz 2022 yılında da parmakla gösterilen bir şehir olmaya devam edecek." 

Yeni yılda tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs salgınının tamamen sona ermesini temenni eden Başkan Zolan, "Yeni yılda inşallah, hastalıklar, terör, savaş, afet ve felaketler olmasın. Acıların yaşanmadığı, hastalıkların kökünün kazındığı bir yıl inşallah bizimle olsun. Aziz milletimiz birlik ve beraberlik içinde ferah ve esenliğe kavuşsun. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın başta şehrimiz olmak üzere ülkemize ve tüm dünyaya huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun" ifadelerini kullandı.


BAŞKAN DOĞAN’DAN YENİ YIL MESAJI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 2022 yılında da Merkezefendi için en doğru, en iyi hizmetleri yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Doğan, “Sevinçleriyle, kederleriyle, yaşadığımız 2021’i geride bırakıyor ve yepyeni bir yılı karşılıyoruz. Her yeni yıl mutluluğun, güzel temennilerin, umutların, beklentilerin ve tatlı heyecanların daha çok arttığı güzel ve özel günlerdir. Ülkemizde ve tüm dünyada temel hak ve özgürlüklere saygı gösteren, eşitliğe dayalı bir toplumsal düzeni yaşama geçiren, demokrasiyi, adaleti, hukuku, kardeşliği özümseyen barışçı bir anlayışın egemen olması en büyük dileğimizdir. Biz, 2022 yılında da ilçemiz ve ilçemizin güzel insanları için yılmadan, yorulmadan çalışmaya, üretmeye ve üretenleri desteklemeye devam edeceğiz. Çünkü Merkezefendi'yi sevmek ruhumuzda var. Çünkü biz, birbirimize sağlam ve güçlü bir sevgiyle bağlanmış, büyük ve güzel bir aileyiz. Bu düşünce ile Merkezefendi Belediyesi olarak hiçbir hemşehrimizi birbirinden ayırmayarak, tüm hemşehrilerimize eşit bir şekilde hizmet ettik, etmeye devam edeceğiz. Geride bıraktığımız 2021 yılı içerisinde kültürden sanata, spordan eğitime, çocuklarımızdan büyüklerimize, sosyal projelerden yapısal projelere kadar birçok alanda birbirinden önemli ve değerli projeleri hemşehrilerimiz ve Merkezefendimiz için hizmete geçirdik. Bütçeyi doğru kullanarak, insan odaklı, insana dokunur çalışmalarımız 2022 yılında da devam edecek. Yeni yılın hepimize sevginin, saygının, kardeşliğin paylaşıldığı, sağlıklı, güzel günler getirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Merkezefendili hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını içtenlikle kutluyorum” dedi.


BAŞKAN ÖRKİ’DEN 2022 YILI MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2021 yılını geride bırakırken, 2022 yılının bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Örki, “2022 içinde hiç durmadan gayret edeceğiz. Sevgi diliyle her zaman ama her zaman yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Avni Örki, 2021 yılında çok önemli gelişmelerle birlikte, zor bir yıl olduğunu belirterek, engellere karşı birlik ve beraberlikle bütün zorlukların aşıldığını ifade etti. Örki, yeni yıl mesajında öncelikle temennilerini dile getirerek, “Kıymetli hemşehrilerim, dünyamız ve ülkemiz açısından çok önemli gelişmelerin yaşandığı koca bir yılı daha geride bırakmamıza saatler kaldı. Artık yeni heyecanlar ve yeni umutlar eşliğinde 2022 yılına merhaba diyoruz. Bu süreçte öncelikle yaşanan sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına da sabırlar diliyoruz. Elbette şu anda hastanelerde tedavi altında olupta şifa bekleyen birçok vatandaşımızda var. O insanlarımıza da Rabb’imden tez zamanda şifalar temenni ediyoruz. Bu vesileyle 2022 yılının ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

“ÖDÜLLERLE DOLU BİR YIL OLDU”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2021 yılının Pamukkale Belediyesi açısından ödüllerle dolu bir yıl olduğunu ifade ederek, “Geride bırakmaya hazırlandığımız 2021 yılı içerisinde hiç durmadan milletimizin huzuru menfaati ve onların refahı için gayret ettik çalıştık. Birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Birçok güzelliklere imza attık. Evet çok zor bir yıldı gerek pandeminin getirmiş olduğu etkiler, gerekse de dünya genelinde yaşanan tedarik zincirindeki kopmalar vesilesiyle yaşanan bir takım ekonomik sıkıntılar bizim karşımızda birer engel olarak hep dağ gibi dikildi. Ancak personelimizin ve burada çalışan diğer bütün arkadaşlarımızın ve aynı zamanda da siz değerli vatandaşlarımızın işbirliğiyle, birlik ve beraberliği ile o sıkıntılarımızın her birisini atlattık. Geçtiğimiz yıla baktığımızda ilçemiz parmakla gösterilen birçok güzelliğe de imza attı. 2021 yılı adeta bizim için hizmetlerimizin ödüllerle taçlandırıldığı ödüller yılı olarak hatıralarımızda yerini aldı” dedi.

“2022 YILI HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2022 yılında da Pamukkale halkı için hiç durmadan çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, 2022 yılının açılışlar yılı olacağını vurguladı. Örki, “2022 içinde hiç durmadan gayret edeceğiz. Sevgi diliyle her zaman ama her zaman yolumuza devam edeceğiz. Sevgi diline her zaman öncelik vereceğiz. Yunus Emre’nin söylediği gibi ‘Yaradılanı severiz yaradandan ötürü’ düsturuyla hareket etmeye devam edeceğiz. İnsanlarımız arasında hiçbir konuyu, hiçbir ayrım sebebi olarak görmeyeceğiz. Bütün insanımıza eşit ve adil bir şekilde hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. 2022 yılı içinde hazırlıklarımızı yine ciddi bir şekilde tamamladık. 2022’de bizleri bol bol açılış törenleri bekliyor olacak. Hedefimiz, bir turizm ilçesi olan, bir tarım ilçesi olan, bir hayvancılık ilçesi olan, yine eğitim ilçesi olan yüce rabbimin vermiş olduğu güzellikleri bünyesinde barındıran, bu kıymetli ve sevdalı bir şekilde bağlı olduğumuz ilçemizin dünya çapındaki itibarını daha da yükseklere taşıyabilmektir. Hedefimiz, sadece Denizli’de değil sadece Türkiye’de değil bütün dünya çapında parmakla gösterilen güzel bir coğrafya ortaya koymaktır. Daha önceki dönemlerden devralmış olduğumuz bu bayrağı çok daha yükseklere taşımaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, sayın bakanlarımızın yol göstericiliğinde, Büyükşehir belediyemizin ve vekillerimizin, teşkilatlarımızın gayretleriyle 2022 yılının 2021 yılından daha da çok güzelliklere vesile olacağını şimdiden kestirmek açıkçası zor değil. Tekraren bu süreçte hayatını kaybetmiş bütün vatandaşlarımıza, özellikle ülkemizin ve bizlerin güvenliği için mücadele ederken şehitlik mertebesine ulaşmış olan şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyoruz. 2022 yılının bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi.


Başkan Atlı: Projelerimiz 2022 yılında katlanarak devam edecek

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı yeni yıl mesajı yayınladı. Başkan Atlı mesajında 2021 yılında yapılan projelerin yeni yılda katlanarak devam edeceğini belirtti.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı 2022 yılının girmesi vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Atlı mesajında şu ifadelere yerdi;

“2022 yılının Babadağ’ımız, Denizli’miz ve ülkemiz adına başarı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl olarak geçmesi, vatandaşlarımızın hak ettiği demokratik ve toplumsal tüm çağdaş kriterlerin güçlenerek yaşandığı bir yıl olması en büyük temennimdir. Babadağ Belediyesi olarak 2021 yılında projelendirerek çalışmalarına başladığımız birçok önemli projeyi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 2022 yılında da aynı özveri ile değerli vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bugüne kadar olduğu gibi, 2022 yılı da sosyal belediyecilik hizmetlerimizle dopdolu bir yıl olarak geçecek. Ülkemizde yaşanan ekonomik zorluklarda vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk, 2022 yılında da olmaya devam edeceğiz. 2022 yılında ülkemizin layık olduğu demokratik toplum standartlarına ulaşması için üzerimize düşen görevlerimizi; hem şahsım hem de belediyemiz adına yapmaya hazır olduğumuzu bir kere daha hatırlatmak isterim. İşçilerimiz, emekçilerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız, hayvanlarımız ve doğamız için 2022 yılında daha özverili çalışmaya ve bugüne kadar olduğu gibi her vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

2021 yılında Babadağımızın kalkınması, gelişmesi ve turizm alanında bir destinasyon merkezi haline gelmesi için yaptığımız projelerimiz 2022 yılında katlanarak devam edecek. Hepimiz için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hep söylediğimiz gibi: İş çalışmaksa biz varız.

Bu duygu ve düşüncelerle; değerli hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar; sağlık ve mutluluklar dilerim. 2022 yılı hepimize huzur getirsin.”


BAŞKAN AKIŞIK'TAN 2022 MESAJI

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık 2021 yılı çalışmalarını değerlendirdi. İl yönetimi ile birlikte bıkıp usanmadan çalışan İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, “Yönetimimizle birlikte Denizli’de her gün, ertesi gün seçim olacakmış gibi çalıştık, boşa harcayacak bir dakikamız bile yok. İnşallah 2022 yılı herkes için İYİ bir yıl olacak.” Açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık göreve geldiği günden bu yana ‘Denizli’de adım atılmadık yer, sıkılmamış el, çalınmadık kapı bırakmayacağız’ mottosuyla görevini başarıyla sürdürmeye devam ediyor. Pandemi nedeniyle kısıtlama günlerinde bile partisi için çalışan Akışık, 2021 yılı çalışmalarından bahsederek 2022’de daha yoğun bir tempoyla çalışacaklarını belirtti.

2021 ilk günü mesaiye başlayan ve yıl boyunca her yerde gördüğümüz Akışık, “2021 yılı bizim için gerçekten verimli bir yıl oldu. Göreve geldiğimden bu yana hiçbir bahaneyi kabul etmedim, etmem de. Bu yolda gönlünü ortaya koymuş hiç kimsenin bahanesinin olacağına inanmıyorum. Yeni yılın ilk günü nasılsam, yeni yılın son günü de aynı verimle, aynı şevkle ve aynı azimle çalışmaya, insanları dinlemeye, onlara el uzatmaya, onların kalplerinde yer etmeye devam edeceğim. Her zaman söylüyorum, masa başından bu iş yürümez. Ben partinin hangi kademesinde olursa olsun her daim görevimi en iyi şekilde yerine getirdim ve bu görevi de layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğim.

Yeni yılın ilk gününden son gününe kadar her gün yeni bir etkinlik, yeni bir çaba içerisindeydik. Sürpriz bir mitinge ev sahipliği yaptık. Alanda yer alan kalabalık, bizim çalışmalarımızın neticesini aldığımızı gösterdi bize. Denizli’de gitmediğimiz ilçe, çağırılıpta ziyaret etmediğimiz kimse kalmadı. ‘Pandemi var çalışma’ dediler, maskemizi taktık, insanların yanında olduk. Sadece Ocak ayında ayrı ayrı günlerde 30 etkinlik yapmışız. 29 gün çeken Şubat ayına 29 etkinlik sığdırmışız. Belediye başkanlarını da ziyaret etmişiz, zabıta personeliyle de bir araya gelmişiz. Engelli vatandaşlarımızın da yanında olmuşuz, esnafı da ziyaret etmişiz. Yılın 12 ayında Denizli’nin belirli yerlerinde yer alan stantlarla partimize üye çalışmalarını yürütmüşüz, sosyal sorumluluk projelerinde var olmuşuz. Esnaflarımızın mutluluklarına da, zor günlerine de ortak olmuşuz. Tüm ilçe başkanlarımızı ziyaret edip, tüm ilçelere ayak izlerimizi bırakmışız. Denizli’de derdi olan kim varsa elini tutmuş, derdine derman olmaya çalışmışız, Sarayköy’de kamulaştırma nedeniyle sıkıntı çeken çiftçilerimizin avukatlığını da yaptık. Baklan’da, Çivril’de, Honaz’da, Babadağ’da her hangi bir eve misafir de olduk. Denizlimiz ilçeleri ile birlikte bizim için her daim kıymetli, ve öyle de kalmaya devam edecek. Koskoca 2021 yılı içinde 1 gün bile çalışmadan geçti diyebileceğimiz tek bir günümüz bile yok çok şükür. Alnımız açık, başımız dik, görevimizi gerek eksiğiyle, gerek fazlasıyla, ama layığıyla yerine getirdiğimiz bir yıl oldu bizim için. Bu vesile ile gönüllerinde yer ettiğimiz herkesin yeni yılını kutlar, sağlıklı, mutlu huzurlu ve bereketli bir yıl olmasını temenni ederim. İnşallah 2022 herkes için İYİ bir yıl olacak.” diye konuştu


MUTLU YILLAR DENİZLİM

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, halkın yeni yılını kutladı. Başkan Erdoğan, yılbaşı mesajında Denizlililer’e “Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk, huzur ile başarı getirmesini dilerim. El birliğiyle ve yine hep beraber, çok daha güzel günlere ulaşacağız” diye seslendi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yılbaşı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Geride kalan bir yıl zarfında, Denizli Ticaret Odası olarak Nefes Kredisi, Can Suyu Kredisi ve KGF desteği olarak, odamızın tüm kaynaklarını, pandemi sürecindeki finansman ihtiyaçlarını karşılamak üzere üyelerimizin kullanımına sunduk. Şehrimizin sanayisine ve geleceğine yeni bir yön verecek olan Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projemiz ve Denizli Teknik Tekstil Merkezi’mizde önemli bir aşama kaydettik. Üyelerimizle sıcak teması asla elden bırakmadık; sahada olan biten ne varsa an be an hem de hiç ara vermeden takip ettik… Ekonomide pandeminin etkilerini azaltmaya yönelik çalışmalar yürüttük. Her an sahadaydık; üyelerimizin yanındaydık… Semt semt kapı kapı dolaştık. Hatta ilçelerimize kadar ulaştık; üyelerimizle iş yerlerinde sektörlerini görüştük. İşleriyle ilgili istişarede bulunduk. Onlardan edindiğimiz bilgilerin ve önerilerin ışığında, birçok etkili, önemli ve değerli isme, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’miz ile ilgili bakanlıklarımız ve kurumlarımıza, oluşan her fırsatta iş aleminin sorunlarını anlattık; çare aradık. Üyelerimiz ve sorunları için, bildiğimiz her kapıyı çaldık; beklentilerimizi aktardık. Her görüşmemizde tüm sektörlerimizin, KOBİ’lerimizin ve esnafımızın, devlet desteklerinden yararlanmaya devam etmesi gerektiğini belirttik. Görevden ve sorumluluktan hiç kaçmadık. Yorulmadık ve yılmadık. Hiçbir işimizi yarım bırakmadık. Hiçbir üyemizi de yalnız bırakmadık; her an her yerde yanlarındaydık. İşletmelerine kadar gittik. Her kapımızı çalanı da kabul ettik. Hepsini tek tek dinledik… Ne beklediklerini ne halde olduklarını ve ne istediklerini ilk ağızdan öğrendik; hepsini ilgili ve sorumlu yerler ile isimlere ilettik. Bu zor dönemde, hep beraber çalıştık ve kazandık; sonuç olarak aziz milletimiz, ülkemiz ve Denizli’miz kazandı! Bahtiyarız. Yeni yılda daha büyük işler, projeler ile faaliyetlere imza atmanın azmi ve heyecanı içindeyiz. Üyemiz olan yaklaşık 20.000 firmamız ve çalışanlarıyla Denizli Ticaret Odamızı, şehrimizin en büyük ve en etkili sivil toplum kuruluşu yapma onurunu, hemşehrilerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha gidecek çok yolumuz, yapacak işimiz, katedecek mesafemiz ve ulaşılacak hedeflerimiz var. Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk, huzur ile başarı getirmesini dilerim. El birliğiyle ve yine hep beraber, çok daha güzel günlere ulaşacağız.”


Başkan Tefenlili’den Yeni Yıl Mesajı

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili yeni yıl vesilesiyle yazılı bir açıklama yaparak 2022 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve güzellikler getirmesini dileğinde bulundu.

2021 yılının ülkemizde ve dünyada zor bir yıl olduğunun altını çizen Başkan Tefenlili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2021 yılı pandeminin gölgesinde geçen zor bir yıl oldu. Dünya genelinde bir çok ülke kritik virajlardan geçti. Pandeminin olumsuz etkileri, yaşanan yangınlar, kuraklıklar hayatımızın bir çok noktasında kendisini belli etse de ekonomik anlamda alınan son önlemler 2022’ye daha umutlu girmemizi sağladı. İş dünyası olarak 2022 yılında devletimizin de desteği ile daha çok çalışıp daha çok üreteceğiz. Ülkemizin ve milletimizin refah seviyesinin artması için var gücümüzle gayret göstermeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile başta ülkemize olmak 2022 yılının tüm dünyaya barış, sağlık, refah ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm milletimizin yeni yılını en samimi duygularımla kutluyorum”