DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

Denizli bir Ramazan bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, Denizli protokolünden de kutlama mesajları geldi...

  • 12 Mayıs 2021 - 14:56
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Başkan Zolan'dan Ramazan Bayramı mesajı

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Osman Zolan, çok daha güzel günlere, hiçbir kayıp vermeden kavuşmak için tüm tedbirlere uyulması gerektiğini kaydederek, "Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramların mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına vesile olan müstesna günler olduğunu kaydeden Başkan Zolan, 11 ayın sultanı mübarek ramazan ayını uğurlamanın hüznünü, bayrama kavuşmanın ise sevincini yaşadıklarını belirtti. Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında özlem dolu bir bayram yaşanacağını ifade eden Başkan Osman Zolan, çok daha güzel günlere, hiçbir kayıp vermeden kavuşmak için tüm tedbirlere harfiyen uyulması gerektiğini kaydetti.

Hemşehrilerinin bayramı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm tedbirleri aldıklarına dikkati çeken Başkan Zolan, şunları belirtti: "Manevi huzurla idrak ettiğimiz rahmet ve bereket ayı ramazanın ardından, mübarek bayrama ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Ancak bu bayram özlem ve sevincimizi, gelecekte daha sağlıklı günlere kavuşmak adına farklı bir şekilde paylaşacağız. Anne ve babalarımızın, akrabalarımızın ve tüm sevdiklerimizin bayramını bu kez telefon veya diğer iletişim araçlarıyla kutlayacağız. Sevdiklerimiz için tedbiri elden bırakmayacağız."

Ramazan aylarında düzenledikleri mahalle iftarlarını bu yıl Kovid-19 tedbirleri nedeniyle yapamadıklarını, gelecek yıl tüm hemşehrileriyle yine aynı sofrada buluşmayı ümit ettiklerini ifade eden Başkan Zolan, "Hoşgörünün, birlik ve beraberliğin pekiştiği ramazan ayımıza Allah'ım tekrar kavuşmayı nasip etsin. Bu duygularla Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN DOĞAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Ramazan Bayramı sebebi ile bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Doğan, “Toplumsal dayanışma duygularının en üst seviyede yaşanarak kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, on bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nı, hemşehrilerimizle sergilediğimiz büyük dayanışma örneğiyle uğurlayarak Ramazan Bayramı’na kavuşuyor, bayrama ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Her ne kadar bu bayram sevdiklerimizle fiziken bir arada olamasak da, inanıyorum ki önümüzdeki bayramları, tüm geleneklerimizi birlikte yaşatmaya devam ederek hep beraber kutlayacağız. Tutulan tüm oruçların, edilen tüm duaların kabul olmasını diliyor, Ramazan Bayramı’nın Merkezefendimize, Denizlimize, ülkemize ve İslam Alemine başta sağlık olmak üzere barış, huzur, adalet, kardeşlik ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.

BAŞKAN ÖRKİ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ramazan Bayramı ile ilgili olarak mesaj yayımladı. Başkan Örki, “11 ayın Sultanı olan Ramazan ayının sonunda bayram sevincini yaşayacağız. Tüm Pamukkaleli vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun” dedi.

Müslümanlar için mübarek 3 ayların çok önemli olduğunu söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ramazan Bayramı mesajında, “İslam alemi için mübarek üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayında oruç tutup ibadetlerimizi gerçekleştirdik. Koronavirüs nedeniyle bu Ramazan ayında da önceden alışageldiğimiz iftar sofralarını, sahur buluşmalarını, teravih namazlarını birlikte yaşama imkanımız olmadı. Salgından korunmak için herkes bu Ramazan ayını kendiyle baş başa yaşadı. Bu şartlarda bayrama ulaşmanın sevincini buruk bir şekilde yaşıyoruz. Geçen sene olduğu gibi bu sene de Ramazan Bayramı’nda sevdiklerimizle kucaklaşamayacağız. Hem ülkemiz hem de dünya hala koronavirüs pandemisi ile mücadelesini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu süreçte kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Hastalıkla mücadele edenlere de şifalar niyaz ediyorum. Bir sonraki Ramazan ayında ve Ramazan Bayramı’nda eski özlediğimiz günlerdeki gibi yaşamanın nasip olmasını diliyorum. Bu vesile ile başta Pamukkaleli vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum” dedi.

PAMUKKALE BELEDİYESİ RAMAZAN BAYRAMINDA DA YANINIZDA

Pamukkale Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda da vatandaşların yanında olmaya devam edecek. 13-14 ve 15 Mayıs tarihlerinde idrak edilecek olan Ramazan Bayramı süresince Pamukkale Belediyesi, 65 yaş üstü ile kimsesi olmayan ve karantinada bulunan vatandaşlardan gelecek olan talepleri 444 92 20 ve 0258 296 96 96 nolu Çağrı Merkezi aracılığıyla değerlendirilecek. Bu hatlardan gelecek olan talepler Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından yerine getirilecek. Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de 24 saat esasıyla vatandaşların şikayetlerini değerlendirecek.

Başkan Arslan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , Ramazan Bayramı öncesi yayınladığı mesajında başta Çameli halkı olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutladı.

Başkan Arslan  Çocuk katili İsrail tarafından Filistin’li kardeşlerimize yapılan saldırılar nedeni ile mübarek Ramazan Bayramı’na buruk ve üzüntülü olarak giriyoruz Bayramlar, milletçe birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en güzel örneğinin yaşandığı dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, müstesna günlerdir. Tüm dünyanın mücadele ettiği koronavirüs salgını sebebi nedeniyle bu senede maalesef Ramazan Bayramı'nı sevdiklerimizden ayrı geçireceğiz. Ancak bizler, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, inşallah hep beraber emin adımlarla daha nice bayramlara erişeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın İlçemize ,şehrimize, ülkemize, İslam alemine, Müslümanlara ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutlarım dedi.

Başkan Özbaş’ın Ramazan Bayramı mesajı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özbaş, mesajında şu sözlere yer verdi:

“Dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaşarak yaşadığımız Ramazan Ayı’nı tamamlayıp, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Aziz milletimizin hayatında müstesna bir yere sahip olan bayramlarımız sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü gibi güzel hasletlerimizi pekiştirirken, dargınlıkları sona erdirmekte, barışa ve muhabbete vesile olmaktadır.

Sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu paylaşma, toplum olarak kaynaşma ve dayanışma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini gönül birliği ile gerçekleştirmeliyiz. İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde ailemiz, yakınlarımız ve toplumumuzun sağlığı için sosyal mesafeye uymamız ve kurallara özen göstermemiz gerekmektedir.

Bu yüzden, bayram kutlamalarımızı salgın hastalık sebebiyle,  EVDE KAL çağrısına uyarak, iletişim cihazlarımızı kullanmak suretiyle yapmalıyız. Bayram günleri virüsün yeniden yayılma günleri olmamalıdır. Şimdiden tedbirlere uyarsak en yakın zamanda yine eskisi gibi birlik ve beraberlik içinde bayramlarımızı geçirebiliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle;   aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

SAĞLIKLI GÜNLERE KAVUŞMAK İÇİN, BAYRAMDA EVİMİZDE OLALIM

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında tam kapanmaya denk gelen Ramazan Bayramı'nda sevgi ve saygının karşılıklı ziyaretler yapılmadan gerçekleştirileceğini belirten Başkan Atlı sağlıklı bir şekilde bir araya gelinecek günler için sabır etmek gerektiğini vurguladı.

Başkan Ali Atlı mesajında şunları kaydetti:

Pandemi sebebiyle bu Ramazan Bayramı'nı evlerimizde sevdiklerimizden uzak geçireceğiz. Fakat sağlık her şeyden önce geliyor. Her ne kadar pandemi süreci aramıza mesafe koymamızı ve sevdiklerimizden uzak kalmamızı zorunlu kılsa da gönüllerimizin bir olduğunu biliyoruz.

Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi sevdiklerimizle aramızdaki karşılıklı sevgiyi ve saygıyı ziyaret yapamadan pekiştireceğiz. Bayram sürecinde de tedbiri elden bırakmamalı ve kurallara dikkat etmeliyiz. Gereken hassasiyeti gösterdiğimizde önümüzdeki bayramlarda sevdiklerimizle sarılacağımıza inanıyoruz.

Tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyor ve bayramın daha güzel günlere vesile olmasını temenni ediyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

AKIŞIK'TAN BAYRAM KUTLAMASI

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık başta Denizlili vatandaşlar olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, Ramazan Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, “Rahmet ayını geride bırakıp Ramazan Bayramı'na ulaşmanın manevi huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayının coşkusunu, huzurunu tam anlamıyla yaşayamasak da bu güzel ayın manevi duygusunu evlerimizde yerine getirdik.

Ramazan ayı, Covid-19 pandemisinin gölgesinde geçti. Bizler camilerde teravih namazımızı kılamasak da, iftar sofralarında buluşamasak da birlik ve beraberlik duygularımızı, kardeşliğimizi, paylaşmanın güzelliğini dolu dolu yaşamaya çalıştık. Zor günleri birlik ve beraberlikle aşabileceğimizi bir kez daha anladık. İhtiyaç sahiplerine yardım eden, onların dertleriyle dertlenen, yetimleri güldüren herkesten Allah razı olsun. Biz Türk milleti olarak yardımlaşmanın ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığını gördük, hissettik, hissettirdik. Bu dayanışmayı bayramda da sürdürmeli Ramazan Bayramı’nda akrabalarımızı, eşimizi, dostumuzu, hastamızı ve bizlerden ziyaret bekleyenleri, evlerine gidemesek de, telefonla arayarak hal hatır sormalı, gönüllerle olduklarını hatırlayıp hatırlatmalıyız.

Birlik ve beraberliğin bize ne kadar yakıştığını, bir olunca her zorluğun nasıl aşıldığını bize gösteren Ramazan ayına şükürler olsun. İnşallah birbirimize daha sımsıkı sarılacağımız bayramlar yakında. Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj yakınlaştırır kalplerimizi. Kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun, Hep bir arada olabileceğimiz, mutluluk ve sağlık dolu, birbirimize sımsıkı sarılabileceğimiz huzurlu bayramlar geçirmek dileğiyle. En içten, en kalbi duygularımla, Denizli halkı başta olmak üzere, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, en kısa zamanda bu salgından kurtulmayı dilerim. Ramazan Bayramımız mübarek olsun." diye konuştu.

 

GÖKCE’DEN RAMAZAN BAYRAM MESAJI

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Gökce yayımladığı mesajında Mübarek Ramazan Ayı'nın ardından ulaştığımız Ramazan Bayramı'nın sağlık, mutluluk be iyiliğin habercisi olmasını dilerim" dedi.

Başkan Gökce mesajının devamında “Bu yıl, koronavirüs salgını dolayısıyla evlerimizde bir ramazan dönemi geçirsek de, sevgiyi yaşatmak ve dostlukları paylaşmak için Ramazan Bayramımıza ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bayramlar, kırgınlıkların sona erdiği, iyiliklerin güzelliklerle harmanlandığı, sevginin, hoşgörünün ve kardeşliğin gönüllerde bütünleştiği özel günlerdir. Toplumsal yaşamımızda özel bir yeri olan bayramlarımız beraberlik bağlarımızın daha da güçlendiği, sevinç ve sıkıntıların paylaşıldığı ve ihtiyaç içerisinde olanlara daha çok yardım elinin uzatıldığı zamandır.

Toplumumuz büyük gayretlerle hem koronavirüs salgını, hem ramazan dolayısıyla maddi ve manevi yardım faaliyetlerinde bulunarak toplumumuzun daha da güçlü olmasını sağlamaktadır.

Bu özel zamanda hoşgörü, yardımlaşma gibi değerlerimizin, toplumumuz tarafından yaşatılmasının güzelliğiyle, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, sağlık, huzur, umut, mutlu ve sevgi dolu nice bayramlar geçirmenizi temenni ederim

Başta Denizlili vatandaşlarımız olmak üzere tüm Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” ifadelerine yer verdi.

TDP İL BAŞKANI SARIHAN'DAN BAYRAM MESAJI

Türkiye Değişim Partisi Denizli İl Başkanı Orçun Sarıhan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin, barış ve huzurun egemen olduğu bayramların, yaşadığımız zor günleri bir nebze olsa da unutturduğunu, umudu yeşerttiğini ifade eden TDP Denizli İl Başkanı Orçun Sarıhan, "Bayramlar bizlere yaşadığımız acılarımızın, kırgınlıklarımızın ve düşmanlıklarımızın son bulması için umut vermektedir.

Bayramlar; kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır" dedi.

Bu Ramazan Bayramı’nı buruk bir şekilde idrak ettiğimizi; koronavirüs salgınından dolayı alınan sokağa çıkma kısıtlaması kararı nedeniyle sevdiklerimizden ayrı bir şekilde evlerimizde geçireceğimizi vurgulayan Başkan Sarıhan, "Şunu da çok iyi biliyoruz ki; birlik ve beraberlik içerisinde ancak salgın önlemleri kapsamındaki hassasiyetimizi esnetmeden sağlıklı ve güzel günlere kavuşabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve yurttaşlarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice günler ve bayramlar diliyorum" dedi.

ÇAVUŞOĞLU'NDAN BAYRAM KUTLAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, İsrail'in Filistinlilere karşı yaptığı katliamı kınarken, bir kez daha pandemi koşullarında kutlayacağımız Bayramın, bu şartlarda kutlayacağımız son bayram olmasını diledi.

Bayramların, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleri olduğunu ifade eden Bülent Nuri Çavuşoılu, "Ne yazık ki bu seneki bayrama yine kısıtlamalarla, Kudüs'te Filistinlilere karşı İsrail'in uyguladığı katliam haberleriyle giriyoruz. İnsanlık suçu işleyen İsrail'i şiddetle kınarken, saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bayram süresince, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de kısıtlamalara uyarak bir bayram geçireceğiz. Kovid-19 salgını, Ramazan ayını huzur ve güven içinde geçirmemizi bir kez daha engelledi; dini ve beşeri geleneklerimizi değiştirdi. Ancak salgın, bu kutsal ayın sabır, bağışlama, bereket, ibadet, paylaşma ve adaletle özdeş olması gereken yaşamımızın ne kadar önemli olduğunu da gösterdi" dedi.

1 yılı aşkın süredir devam eden salgın nedeniyle daha da ağırlaşan ekonomik koşulların, yüzbinlerce aile üzerindeki etkisini CHP'li belediyeler aracılığı ile bir nebze olsun azaltmaya çalıştıklarını belirten Çavuşoğlu, "Ramazan ayının ruhuna ve sosyal devlet ilkesine uygun olarak kimseyi ötekileştirmedik, yardımlarda kimseyi ötelemedik, kimseyi de kayırmadık. CHP’li belediyelerimizin bu yardımlaşma ve dayanışma uygulamaları vatandaşlarımızın güvenini kazandı; Hangi görüşten olursa olsun tüm vatandaşlarımızın takdirini kazandı" diye konuştu.

Çavuşoğlu mesajında, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygıyla anarken; salgına karşı olağanüstü bir çabayla mücadele eden sağlık çalışanlarımızın, pandemi süreci boyunca işbaşı yapan tüm emekçilerimizin, tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutlarken, bu bayramın pandemi koşullarında kutladığımız son bayram olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.