DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Denizli protokolü babalar gününe özel mesajlar yayınladı. İşte başkanlardan babalar günü mesajları...

  • 20 Haziran 2021 - 13:57
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Başkan Zolan'dan Babalar Günü mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, "Baba, evlatları ve ailesi için her zaman bir kahraman, sığınılacak liman ve gerçek birer yol göstericidir" dedi. 

Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, aile kavramının değişmez iki temel direğinden birisi olan babalığın karşılıksız sevgi ve fedakarlığın bir simgesi olduğunu belirtti. Babalık kavramının sorumluluk ve fedakarlıkla eş, kutsal bir değer olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Bizi biz yapan değerlerin başında gelen sevgi, saygı, hoşgörü, güven ve huzur gibi üstün meziyetlerin toplandığı güçlü aile kurumunun temeli olan babalarımız sağlıklı bir ailenin ve dolayısıyla sağlıklı bir toplumun da en büyük güvencesidir. Sadece bu özel günde değil her zaman babalarımızın dualarını almalı, gönüllerini hoş tutmalıyız. Çünkü baba, evlatları ve ailesi için her zaman bir kahraman, sığınılacak liman ve gerçek birer yol göstericidir” ifadelerini kullandı.

Başkan Zolan mesajında şunları kaydetti: “Her türlü fedakârlıkları ve varlığıyla yüreklerimizi ısıtan, mutluluk ve güven kaynağımız olan babalarımızın bu özel gününü tebrik ediyorum. Hayatını kaybeden başta kıymetli babam olmak üzere tüm merhum büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyor, başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının Babalar Günü’nü en derin saygı ve selamlarımla kutluyorum.”


BAŞKAN DOĞAN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babalar Günü sebebiyle kutlama mesajı yayınladı. Hiçbir karşılık beklemeden, neredeyse bir ömrü çocukları için geçiren babaların birer kahraman olduğunu belirten Başkan Doğan, “Hiçbir karşılık beklemeden, fedakarca bizleri yetiştiren, güven içerisinde geleceğe hazırlayan babalarımız, bizler için iyi birer rol modeldir. Babalarımız, her türlü zorluğa karşı dik durmayı, mücadeleyi bırakmamayı, her koşulda ayakta kalmayı öğretir ve deneyimleriyle yolumuza her zaman ışık tutarlar. Çocuklarının mutluluğunu kendi mutluluğu bilen her babanın en büyük isteği, çocuklarının mutlu, sağlıklı ve güzel bir yaşamının olmasıdır. Şartların zorluğuna, imkansızlığına bakmadan çocukları için çırpınan, tüm sorunları çözüme kavuşturmak, eşini ve çocuklarını korumak için çabalayan babalar elbette ki çocuklarının gözünde birer kahramandır. Bizler de onlara layık birer evlat olmak, sevgi ve saygı göstermek bizler için bir vefa borcudur. Bu duygu ve düşünceler ile başta şehit babaları olmak üzere yüreklerimizi ısıtan, bize mutluluk ve güven veren tüm babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyorum” diye konuştu.


BAŞKAN ÖRKİ’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü ile ilgili olarak yayımladığı mesajda Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Babalar ailelerin temelidir. Tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü kutlu olsun” dedi.

Bu Pazar günü babalar günü olarak kutlanacak. Bugünle ilgili olarak Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yazılı bir mesaj yayımladı. “Babalar ailelerin temelidir” diyen Başkan Örki, mesajında şu görüşlere yer verdi; “Babalarımız, dünyaya gelmemizden, kendi ayaklarımız üzerinde duruncaya kadar, hatta kendi ailemizi kuruncaya kadar bizlerin yanındaki en büyük destekçilerimizdir. Babalarımız bizlere büyük bir sevgi ve manevi destek veriyor.  Ömür boyu desteğini evlatlarından esirgemeyen babalarımızın hakkını ödemek mümkün değildir. Büyük bir özveriyle ailesi için iyi bir gelecek hazırlamaya çalışan babalarımızın en büyük mükafatı, onlara layık evlatlar olmamızdır. Ailesinin varlığı ve bütünlüğü için yaşamı boyunca gösterdikleri gayretle her türlü saygıyı hak eden sevgili babalarımızın ve baba adaylarının Babalar Günü kutlu olsun”.


BAŞKAN ARSLAN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Babaların ailenin temel direği olduğunu ifade eden Başkan Arslan , “Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen bilgi ve tecrübeleriyle her zaman yol gösteren tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum” dedi.  “Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi ve saygı gibi değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında önemli bir rol üstlenmektedir.

Aile bireylerinin mutluluğunu kendi mutluluğu olarak gören, tecrübeleri ile her zaman yol gösterici olan babalarımıza, gösterilecek sevgi ve saygı onlar için en büyük armağandır. Onların tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, onların başarılarıyla gurur duymak, vatana ve millete faydalı olduklarını görebilmektir.

Hangi yaşta olursak olalım babalarımızın bilgisine, tecrübesine ve desteğine ihtiyaç duyarız. 

Evlatlarının yetişmesinde büyük emekleri olan, çocuklarının mutluluğunu kendi mutluluğu bilen babalarımızı bizler de hiçbir zaman unutmamalı, gereken saygıyı ve sevgiyi kendilerine göstermeliyiz.Varlık sebebimiz olan babalarımızı yılda bir gün değil her gün hatırlamalı, iyi günlerinde olduğumuz gibi kötü günlerinde de her zaman yanlarında olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere yarınlarımızın temelini oluşturan tüm babalarımızın ‘Babalar Günü’nü kutluyor, aramızda ayrılanları rahmetle anıyor, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.”