DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Denizli protokolü anneler gününe özel mesajlar yayınladı. İşte o mesajlar...

  • 08 Mayıs 2022 - 00:06
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Başkan Zolan’dan Anneler Günü mesajı

"Annelerimiz, bizim en büyük zenginliğimizdir"

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Zolan, “Doğumdan itibaren hayatın her anında evlatları için yaşayan, koruyan, kollayan ve sevgi dolu yürekleri ile bizleri yetiştiren annelerimiz için ne yapsak azdır. Annelerimiz, bizim en büyük zenginliğimizdir" dedi.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Annelik denilince ilk akla sevgi, sabır ve fedakârlık geldiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Doğumdan itibaren hayatın her anında evlatları için yaşayan, koruyan, kollayan ve sevgi dolu yürekleri ile bizleri yetiştiren annelerimiz için ne yapsak azdır. Annelerimiz, bizim en büyük zenginliğimizdir” dedi. Vatanın bekası için evlatlarını kutsal topraklara emanet eden başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelere sonsuz şükran duyduklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Bizi biz yapan değerlerin hayat bulmasında en büyük pay, gözlerimizi dünyaya açtığımız ilk andan itibaren yanımızda olan annelerimizdir. Onların değerini her zaman bilmek, başımıza taç edip gönüllerini hoş tutmak en büyük görevimizdir” ifadelerini kullandı. 

Annelerin sadece bu özel günde değil her zaman hatırlanması gerektiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, şunları belirtti: “Bu özel günde evlatlarını kucaklayamayacak annelerimizi unutmayalım. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizi ziyaret edip, hayır dualarını alalım. Bu vesilelerle öncelikle, üzerimde büyük emeği olan rahmetli annem ile hakkın rahmetine kavuşmuş tüm anneleri saygı, rahmet ve minnetle anıyor, değerli eşim, sevgili kızım ve tüm anne ve anne adaylarının Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” 


BAŞKAN ÖRKİ’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü ile ilgili mesaj yayımladı. Başkan Örki, “Anne demek fedakârlık demektir. Annelerimizin hakkını ödemek mümkün değil” dedi.

Ülkemizde milli mücadelenin sembollerinden olan Nene Hatun’un 1955 yılında, yılın annesi seçilmesiyle birlikte her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü Anneler Günü olarak kutlanıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Anneler Günü ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı. ““Anneler, bir bireyin yetiştirilmesinde en önemli görevi üstlenen maneviyatı ile hiçbir ölçü kalıbına sığmayan sevgisiyle emekleri yadsınamayacak kişilerdir” diyen Başkan Örki mesajında şu görüşlere yer verdi; “Sevgili Peygamberimiz, 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu bizlere anlatmıştır. Anne demek fedakârlık demektir. Annelerimizi yılda bir gün değil her gün hatırlamak biz evlatların görevidir. Annelerimizin bizlere verdiği sonsuz sevgi ve emeği gelecek kuşaklara aktarmak bizlerin en önemli görevleri arasında yer alıyor. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehitlerimizim emaneti annelerimiz, kendi annem ve eşim olmak üzere karşılıksız sevgi, hoşgörü, fedakârlık, özveri ve emeğin simgesi tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum”. Öte yandan Pamukkale Belediyesi, Anneler Günü’ne özel olarak etkinlik düzenledi. 8 Mayıs 2022 Pazar günü Forum Çamlık AVM’de 13.00 ile 19.00 saatleri arasında takı atölyesi ve ebru sanatı stantları kurulacak. Bu atölyeleri ziyaret eden anneler ve tüm kadınlar farklı bir etkinliğe katılabilecek.


BAŞKAN DOĞAN’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Doğan, “Geleceğimizin teminatı olan aydınlık çocukların yetişmesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan anneler, başımızın tacıdır. Başta şehit anneleri olmak üzere, tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Doğan yayımladığı mesajda, “Annelerimiz, koşulsuz sevginin, fedakarlığın ve merhametin sembolü, evlatların ise her daim sığınabilecekleri bir limandır. Güçlü bir toplum, güçlü anneler tarafından inşa edilir. Bir insan merhameti, paylaşmayı ve insan sevgisini ilk önce annesinden öğrenir. Anne sevgisi, sevgilerin en kutsalı ve kıymetlisidir. Karşılıksız sevgileri, tükenmek bilmeyen fedakarlıkları, hoşgörüleri ile mutluluk kaynağımız olan annelerimiz, bizlere her zaman yol gösterici olmuştur. Onların deneyimleri ve tecrübeleri ile geleceğe umutla bakmayı ve mücadele etmeyi öğrendik. Bazen bir anne, Zübeyde Hanım gibi bir milletin talihini değiştirecek Mustafa Kemal Atatürk gibi bir evlat yetiştirir. Bizleri yetiştiren annelerimizin mutluluğu ise ancak evlatlarının mutluluğu ile mümkündür. Geleceğimizin teminatı olan aydınlık çocukların yetişmesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan anneler, başımızın tacıdır. Bizler Merkezefendi Belediyesi olarak hem anneler hem de evlatları için çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle şehit ve gazi annelerimiz başta olmak üzere, her biri birer sevgi timsali bütün annelerimizin gününü kutluyor, tüm insanlığa, çocuklarıyla birlikte mutlu bir yaşam süren annelerin olduğu bir dünya diliyorum. Aramızdan ayrılmış olan annelerimizi de rahmet ile anıyorum” dedi.


İYİ Parti Denizli il başkanı Raziye Akışık, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  

Akışık, "Cennetin ayaklarının altında olduğu annelerimizin değerini yıllar geçse de bilmek gerek. Bizi biz yapan başımızın taçları, Anneler Günümüz kutlu olsun" diye seslendi.

İYİ Parti Denizli il başkanı Raziye Akışık 'Başımızın Tacı' diye nitelendirdiği annelerin "Anneler Günü"nü kutladı. Yıllarca of demeden yetiştirdiği evlatların bugün değil her daim annelerini hatırlamasını isteyen Akışık, "Yıllarca evlat ayırmadan, yemeden, içmeden, giymeden, dinlenmeden evlatlarını yetiştiren kadınlarımıza selam olsun. Anneliği yüreğinde taşıyan, evlatlarını herşeyden sakınan, doğruyu yanlışı öğreten ve bunları yaparken de hiç bir menfaat gözetmeyen annelerimize selam olsun. Bizim ilk kelimemiz, ilk öğretmenimiz, ilk sevişimiz, ilk gülüşümüz olan kutsal annelerimize ithaf edilen bu günde, herkesten annesine sevgi ve saygılarını sunmasını bekliyorum. Hoşgörüyü, şefkati, sadakati, merhameti bize öğreten annelerimizin ellerinden defalarca öpmenizi istiyorum. Her sene sadece bir gün değil her gün onlara duacı olmayı, onlar bizim üzerimizden ellerini nasıl çekmiyorsa, bizim de elimizin sürekli onların üzerinde olmasını diliyorum. Bu günlerde onların bizden istediği tek bir şey var. Onların yetiştirdiği gibi bir evlat olmak, doğruyu, yanlışı birbirinden ayırıp iyiyi kötüyü bilmek. Yapacağımız her işte, atacağımız her adımda onların bize öğrettiği gibi davranmalı, her kararımızda onların hayır dualarını alıp yolumuza öyle devam etmeliyiz. Bugünün anlam ve önemini bir gün değil, her gün düşünerek, başta şehit annelerimiz ve ebediyete intikal eden annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.


MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın "Anneler Günü" Kutlama Mesajı

Başkan Mehmet Ali Yılmaz: Anne,sevgiyi öğretendir.

Toplumum gelişip şekillenmesinde daima payı olan ve merhamet, sevgi, fedakârlık ve hoşgörünün her türlü,en güzel örneğini aşılayan kadınlar, annelik gibi kutsal bir görevi üstlenerek şüphesiz, varlığımız için çok daha manidar hale gelmektedirler. Tüm kültürlerde yüceltilen anneler, hayatları boyunca sadece çocukları için değil aileleri ve yuvaları için adeta koruyucu bir kalkan ve en sıkıntılı anlarda bile sığınılacak liman olmuşlardır.

Sevginin ilk kaynağı olan ve evlatları için hiçbir zaman fedakârlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimiz, insanlığın varoluşundan bu güne özverinin sembolü olmuş, yorulmadan yeni nesiller yetiştirmiş, sabır göstermiş, sadakati, hoşgörüyü ve sevgiyi bütün insanlığa aşılamıştır. Ailenin temel taşı konumunda bulunan ve nesillerin sağlıklı yetişmesinde en değerli varlık olan annelerimiz, aynı zamanda hayata dair tecrübeleriyle de en büyük yol göstericimiz olmuşlardır.

Bu müstesna gün vesile ile hayatımızın en değerli ve en fedakâr varlıkları olan annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor,ebediyete irtihal etmiş annelerimizi rahmetle anıyorum.