DENİZLİ MİTİNGİ CANLI YAYIN'DA HABERCİ KUŞ'TA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Denizli'de 29 Ekim Bulvarı'nda düzenlediği miting ile vatandaşa seslendi.

  • 21 Şubat 2019 - 12:03
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Ülkemizin göz bebeği Denizli bugün seni hürmetle ve selametle selamlıyorum diyen Erdoğan Denizli halkını selamladı. Tüm ilçelere tek tek selam gönderen Tayyip Erdoğan'ın mitin alanında binler bir araya geldi.

Çanakkale'de yaşanan deprem felaketi nedeniyle bölge halkına geçmiş olsun dileklerini Denizli'den ileten Erdoğan, Ak Partiyi her zaman bağrına basan Denizli'ye teşekkür ediyorum. Yüzde 48 ile şahsımı 2. defa cumhurbaşkanı yapan Denizli'ye selam olsun dedi.

Denizli 24 Haziran'da Cumhur ittifakını 1 numara yaptı. Biz Denizli'nin potansiyelinin çok daha fazla olduğunu biliyoruz. Denizli'yi çok daha yukarılarda görmek istiyoruz. Çünkü Denizli'ye zirve yakışır dedi.

Millet ittifakını Denizli'den bir kez daha eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP, HDP, İyi Parti, SP bir ittifak kurdular. Ankara'da ittifaklarının bir adayı var afişlerinin altında CHP'nin HDP'nin logosu yok. Aday bilinsin ama kimin adayı olsun bilinmesin diye uğraşıyorlar. Çünkü benim milletim bölücü terör örgütlerinin desteklediği kişilere oy vermez" dedi.

31 MART BEKA SEÇİMİDİR

Gece gündüz demeden çalışmanızı istiyorum diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözü sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesildi. 31 Mart Seçimlerinde Denizli kendinden beklenileni yapacaktır diyen Erdoğan, Cumhur ittifakı olarak rekor kıracağız dedi. Erdoğan; "İçinizde bir olun kardeşliğinize gölge düşürmeyin. Çalmadık kapı, halini hatırını sormadığımız hiç bir insanımızı bırakmamalıyız. Denizli'de bulunan 1 milyon vatandaşımızın gönlüne girmeliyiz. 31 Mart Seçimlerinin önemini herkese anlatmalıyız. 31 Mart bir beka seçimidir" dedi.

Siyaset gönüller kazanmak ve gönülleri fethetme sanatıdır. Bunun yolu da millete hizmet etmekten geçer diyen Erdoğan; "Biz son 17 yılda 14 defa sizlerin karşısına geçtik. Sizleri hakem kıldık. Sizlere hizmetlerimizi sunduk yaptıklarımızın ve yapamadıklarımızın ifadesini verdik. Bu zamana kadar rotamızı sizler seçtiniz. Türkiye'nin 17 yıllık kazanımlarının altında bizimle beraber sizinde imzanız bulunuyor" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ

İMF'nin kapısına siz gittiniz bizi onlara siz borçlu kıldınız diyerek Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan, "Soyadı Derviş olan birine emanet ettiğiniz ekonomi adamı nerede? Amerika'da, onu gönderenlerin yanına geri döndü. Güçlüyüz ayağımız yere sağlam basıyor artık. Tezgahlar kuruyorlar o tezgahları tek tek yıkıyoruz. Tanzim satışlarını kurduk. Eğer bu iş 31 Mart'a kadar düzeldi düzeldi. Düzelmezse gerekeni yapacağız" dedi.