DENİZLİ'NİN KORONA BAŞARISI ULUSAL YAYINDA

MEF Üniversitesi akademisyeni Prof. Dr. Onur Başer Denizli’nin korona virüs salgını ile mücadelesinde başarılı iller arasında olduğunu söyledi.

  • 24 Nisan 2020 - 20:04
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Türkiye’de korona virüs mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Uzmanlar salgınla ilgili gerekli tedbirlerin alınması açısında tüm iletişim kanallarından mücadele ederken Prof. Dr. Onur Başer Denizli’nin bu konuda oldukça başarılı olduğunu söyledi. Özellikle 65 yaş üstü insan sayısının yüksek olduğu Denizli'de bu başarıyı sağlayan sağlık çalışanları da tebrik edildi.

Haber Türk ekranlarında yayınlanan bir programa canlı yayın konuğu olarak bağlanan MEF Üniversitesi akademisyenlerinden Onur Başer Türkiye’nin korona virüs mücadelesini değerlendirdi. Değerlendirmesi sırasında önemli açıklamalar yapan Prof. Dr. Başer Denizli’nin yaşlı nüfusunun Türkiye ortalamasına göre fazla olmasına rağmen salgının seyrinin başarılı olduğunu belirtti. Yaşlı nüfus dolayısıyla riskli bölgelerden biri olduğuna değinen Başer aynı zamanda Denizli’yle ilgili grafikleri de yorumladı. Başer korona virüs salgınıyla birlikte Denizli’ye yük bindiğini ancak buna rağmen başarılı bir şekilde süreci yönettiğinden bahsetti.

Video sosyal medya hesabımızda: VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN